torstai 22. elokuuta 2013

Syksyksi harrastuksia...

Hankin itselleni syksyksi harrastuksen kansalaisopiston piiristä. Askelen kankurit ryhmä odottaa syyskuusta lähtien lähes joka keskiviikko 17:30 eteenpäin kangaspuiden kanssa... Mitähän saan aikaiseksi? Tällä hetkellä mulla on suuret visiot siitä, kuinka värjään ensin virttyneet lastenvaatteet sopivan värisiksi ja sen jälkeen leikkaan niistä itselleni kuteet mattoon. Kierrätystä! Yritetään ainakin. Ehkä joutuu hommaamaan myös jotakin valmista kudetta... 

Sit mä haluaisin alkaa ommella ja ostaa ihania kankaita ja tehdä hienoja vaatteita. Täytyy varmaan haaveilla vielä lisää. Mä oon ehkä vähän turhan perfektionisti ja että saisin jotakin aikaiseksi täytyisi siihen löytyä ehdoton hiljaisuus ja rauha... Toki onhan meillä työhuone. Hmm. Joka on käyttämättömänä tällä hetkellä. Siellä sitä rauhaa olisi tietysti tarjolla. Mutta ehkä tämän aika ei ole ihan vielä. Harjoitellaan ensin kudontaa!

Semmoinen käsityöpiiri olisi ihana, jossa olisi mahdollista tehdä monenlaista jonkun käsityönopettajan johdolla vaikka. Tai jos ei opettajan, niin kuitenkin sellaisten ihmisten kanssa joilla olisi pedagogisia taitoja ja lehmän hermot kerrata kerta toisensa jälkeen samoja asioita. Minä voisin tehdä ja opastaa villasukkien teossa, palkaksi siitä voisin kertailla virkkauksen pylväitä ja isoäidinneliöitä sekä afrikkalaista kukkaa. Joskus voitaisiin tehdä myös vaatteita ja vaikka tilkkutäkkejä. Onhan noita opeteltu koulussa, ihan mukavin arvosanoinkin, mutta hieman sitä joskus kaipaisi tukea ja vahvistusta kun aina ei jaksaisi kaikkea kantapään kautta opetella. (Vaikka se varsin opettava koulu onkin...)

Lapsien kanssa jatketaan perhekerhoilua maanantaisin ja perjantaisin käydään perhekahvilassa. Muusta ei ole vielä tietoa. Muskarikin on pyörinyt mielessä, mutta katsotaan milloin sinne sitten. Esikoinen jatkaa heppaharrasteiden parissa ja kenties jumpassakin. Ainiin onhan mulla se lukupiirikin kerran kuussa, mutta muuta säännöllistä ei ole. Liikuntaa pitäisi lisätä kaikkiin mahdollisiin hetkiin...Yritetään! ;)

4 kommenttia:

 1. Käsityöpiiri olis niin super. Mä voisin opettaa pedagogisia taitoja ja vastapalvelukseksi voisin kertailla virkkausta ja villasukan kantapäätä. Afrikkalaista kukkaa en koskaan edes oppinut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kivaa kuulla etten ole ainoa joka kaipailisi pientä "ompeluseura"-tyyppistä harrastetta elämäänsä! Ja tietenkin samalla voisi hörppiä kahvia/teetä ja jutustella mukavia! :)

   Poista
 2. Itse aloitin tällä viikolla taas kuntosalitreenit, joita toivon mukaan jaksan vielä pitkin syksyä, vaikkei treenikaveria ja tsempparia olekaan. Pojan kanssa ilmoittaduttiin aikuinen-lapsi-jumpaan, jota odotan myös innolla. Tarkoitus olisi myös lenkkeillä vähintään kerran viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on just ne mun elämästä täysin puuttuvat liikuntaharrastukset! :) Jotenkin tuntuu että just tällä hetkellä mä olen jotenkin ihan kyllästynyt koko liikuntaan... Oon elämäni aikana ollut niin monta vuotta just jumppaamassa, lenkkeillyt, sauvakävellyt, ratsastanut, pyöräillyt, rullaluistellut et jotenkin oon vaan nyt lötsähtänyt tähän tilanteeseen. Tuo ratsastus olisi kyllä kivaa, mutta sit toisaalta taas melkoisen kallis harrastus kun sitä jo yksi perheessä harrastaa.. Mutta jospa tässä tsemppaantuisi vielä itsekin liikkumaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)