sunnuntai 18. elokuuta 2013

Syksyn ekat meandi-kutsut... :)


Perjantaina päästiin hipeltämään ensimmäistä kertaa syksyn uutta Me&I mallistoa ja nämä lähti tilaukseen!
Mä katsoin kuvien perusteella ettei mulle löydy mitään, värit jotenkaan ei "iskeneet" yhtään. Mutta niinhän sitä taas tuli koetettua monenlaista vaatetta ja päädyin itselleni tuohon perhospaitaan. Rento jos mikä ja sellaisissahan mä viihdyn! Esikoinen oli pitkästä aikaa miikkarikutsuilla mukana (yleensä huikannut vaan, ettei halua mitään!) mut nyt laitettiin tilaukseen nuo velouryogat (mulla on myös samanlaiset) ja Iisa halusi myös tuon perhospipon. On kokoa 3, joten tarvittaessahan mäkin voin sitä joskus lainata! :)
Pikkuisille tilasin pupuja! Tuo keltainen puputunika oli tosi söde ja Aatos saa taas vaaleanpunaista! (Bad mother!) Varmaan täytyy tilata hänelle myös nuo pupuhaaremit myöhemmin vielä... Koetin myös ekan kerran magic pantseja jotka varmaan täytyy joskus kans hankkia. Olivat todella mukavat jalassa! :)

*     *     *

Ja tänään käytiin shoppailemassa vähän lisää vaatteita. Lähinnä itselleni ja Iisalle pari paitaa. Mä ostin parit housut (20e yht!) ja 3 paitaa! Ihanaa saada vähän uutta vaatetta. Mä olen oikeesti ostanut itselleni sen verran vähän kuteita viime aikoina, jotta voi jo melkein sanoa, että tulee tarpeeseen... Toivottavasti osa kestäisi useamman vuoden käytössä, toisin kuin viime syksyn hm halpis paidoille kävi. Muutaman pesun jälkeen melko kamalassa kunnossa olivat, nyppyisiä ja muutenkin muotonsa menettäneitä.. 

4 kommenttia:

 1. Tuo keltainen pupumekko ♥ Siis aivan ihana ! Meillä on kaikki pinkkiä, lilaa ja vaaleanpunaista. Ei ainuttakaan tuon väristä. Onneksi T ihastui siihen itsekin sovittaessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku neiti oli kyllä suloinen tunika päällään. <3 ja kiitos kutsuista, oli kivaa! :)

   Poista
 2. Itse en tällä kertaa löytänyt Meandin mallistosta mitään pakko saada -hankintaa eikä kutsujakaan ole nyt luvassa, joten voi olla, että säästän viimeiset rahani parin viikon päästä tuleviin PompdeLux-kutsuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en ole koskaan ollut vielä Pompin kutsuilla, mut toivon joskus pääseväni! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)