sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Tavoitemekot.


Käytiin tänään pitkästä aikaa kirpparilla ja siellä tuli vastaan tämä mekko. Kokonaiset kolme euroa oli hintana. Koetin sitä ja kyllähän se sellainen ihana makkarankuori oli, mutta hyvin siis meni päälle. :) Kokoa S. Kun pikkuhiljaa alan liikkumaan jossain vaiheessa, niin tavoitteena on saada näyttämään tämä mekko kauniilta päälläni! ;) Saada siis ne ylimääräiset makkarat asun alta pois pyörimästä! 

On mulla toinenkin mekko odottamassa pienentymistäni. Tosin tämän mä olen itseni päälle venyttänyt jo isänpäivänä kun kävimme ulkona syömässä. Oli hieman napakka, mutta olen varma että joskus vielä oikein miellyttävä päällä! :)


Sitten haluan laittaa tänne tämän Martta-mummoni mekon, josta pidän todella paljon. On ollut päälläni Aatoksen ja Mimosan ristiäisissäkin. Tämä mahtuu päälle hyvin. Tuo turkoosi väri on niin kaunis ja nuo kuviot ihastuttavat kerta kerran jälkeen! Kuva tosin ei anna mekolle oikeutta, mutta uskokaa, se on i h a n a!


Laitanpa tänne vielä yhden koltun jonka mummoltani olen saanut. Tämä ei ole ollut vielä kertaakaan päällä ja en nyt ole ihan satavarma onko tämä edes mun värinikään, mut kyllä mä silti aion tämän joskus päälleni jonnekin kesämenoon laittaa. Kunhan siis on sopiva! :) 


6 kommenttia:

  1. Ihan tuo vaalea roosa! :)

    Ja tuosta mummon vanhasta mekosta, turkoosista mä pidän myös. Se on tosi kaunis sun päällä! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mustakin se oli tosi söpis! :) Ei voinu jättää ostamatta!

      ..Musta on pikku hiljaa näköjään tulossa tämmöinen mummomekkojen keräilijä... :D :D :D

      Poista
  2. Ihania mekkoja! Oon itse shoppaillut säälimättä kirppareilta ja huuto.netistä mekkoja, melkoinen kokoelma on kertynytkin; vintagea ja H&M:ää sekaisin. Nuo sun mekot kelpuuttaisin myös :) Jotenkin housujen ostaminen ajatuksena tuntuu nyt tosi rasittavalta, mekot ja legginsit menee tilanteessa kuin tilanteessa, hupparin, neuletakin tai jakun kanssa.

    Söpöt nuo varpaat tuossa yläkuvassa! 2v totesi heti sivun avauduttua "Vauva!" vaikkei ole ikinä vauvanvarpaita livenä nähnyt :)

    - Suvi

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Mä oon säästellyt omastakin elämästä mekkoja.. mm. 18v mekkoni, rippijuhlissa ollut mekkoni (yöks!), '60 luvun pallomekko jne. Onhan noita kertynyt kaappeihin! :) Muut vaatteet on tullut laitettua kirppiksen kautta kiertoon, mut nuo mekot mä oon jättänyt muistoksi!

    Ihana 2v. kyllä lapset tietää ♥

    VastaaPoista
  4. Tulin heti vastavierailulle :) Ompa ihana etenkin tuo keltainen mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit! :) Keltaisessa mekossa on jotakin viehättävää, toivon että värit sopivat mulle niin saisi joskus senkin päällensä!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)