sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kesästä syksyksi vaihtui viikonlopun aikana.. :)Viikonloppu alkaa olla loppusuoralla. Meillä oli mukava koti ja Raatti viikonloppu. Arjen jälkeen lauantaina rytmi muuttuu niin kovasti, kun koko muu perhe on päivässä mukana all day long ♥ :) Mutta mikäpä sen mukavampaa! :) Meille on muotoutunut mukava perinne lauantaipäiville. Käydään torilla kahvittelemassa ja sen jälkeen kierros kirpparilla. Tykkään kovasti tuosta perinteestä käydä vähän ihmisten ilmoilla ja samalla nautiskella kylän antimista.

Kyläkierroksen jälkeen pakattiin auto ja hurautettiin Raatille päivää viettämään. Sattuipa ihana helteinen kesäpäivä meille. Päivän aikana lapset leikkivät mökissään ja tekivät monenlaista "soppasta" sekä salaattiannoksia, kahvitteluja jne. :) Minä neuloin sukkaa (Iisalle) ja Juho kokkasi muurikkapannulla ruokaa. Myös Martta-mummo ja Matti-pappa olivat menossa mukana. Isäni kävi katsastamassa löytyykö miten puolukoita, mutta ilmeisesti parasta antaa niiden vielä kypsyä hetken verran... Myöhemmin Juho nukkui päiväunet ja Päivi-täti & Pepe tulivat koirineen paikalle. Myös mamma ajeli meitä moikkaamaan! Mä pääsin vielä käymään tunnin verran mustikassa. Pieneltä alueelta sain pari litraa isoja ja oikein maukkaita mustikoita kerättyä (käsin). Myöhemmin lämmitettiin vielä sauna ja nauttittiin illan hämärtyvästä tunnelmasta. ♥ Rantasaunalla oli tosi ihanaa, kun oli kynttilät palamassa niin saunassa kuin tuvan puolellakin. Aatos nukahtikin jo sinne yöunilleen ja siitä sitten lähdettiin kotia kohti. Kotipihalle kun päästiin, niin alkoi mahtava ilotulitus "venetsialaisten" merkeissä taivaalla. Olipa todella hieno kaikkine sydämineen ja muine saturnuksen kuineen! :)

Ruuanlaittoa leikkimökissä :)

 Aatos siisti mummon kanssa kukkapenkkiä..

Hortensia ihanassa kukassaan...


Veneessä olivat nämä kukkaset päässeet parhaaseen kukoistukseensa

Kävelin mustikkareissulta tullessani läheisen suon luokse..

..Tarkastaakseni onko tulossa karpaloita?
Näkyihän niitä jo! ♥

Mustikkasaalis

Lauantai-illan tunnelmaa saunamökillä..

*     *     *

Sunnuntaina en ottanut kuvia. Menimme päiväksi Raatille ja koska oli kunnon sadepäivä, vietimme sitä tuvassa syöden, kahvitellen, viuhahdus-korttipeliä pelaten ja jutustellen. Lapset leikkivät junaradalla yms. Ja minä neuloin tietenkin sukkaa. Ihana viikonloppu oli! :)

2 kommenttia:

  1. Apua, miten ihanan tunnelmallinen kuva tuosta sinisestä järvestä ja mustikkasaaliista. Sininen hetki <3.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)