maanantai 16. syyskuuta 2013

Yötissiltä vieroittelua...
Tämmöisen hämähäkin verkon löysin yhtenä aamuna kukkasesta. Mennee vähän unisiepparistakin?
Tosin Aatoksella on kyllä ikioma unisiepparikin olemassa makuuhuoneessamme, toivottavasti se antaisi hänelle hyviä, makoisia unia.

Meillä on tässä toinen yö menossa ilman yötissiä, päivisin vielä jatketaan. Ei vielä raaski kokonaan hommaa lopetella. ;) Sain jonkin aikaa sitten kutsun viettämään ihastuttavien naisten kanssa iltaa ja tuli sitten mieleen pitäisikö saman reissun aikana aloittaa yötissiltä vieroittaminen, kun Aatos ei näyttänyt itse tekevän siihen suuntaan mitään merkkiä... Mä saan siis ihan hyvin nukuttua, vaikka olenkin imettänyt päivät yöt pitkin poikin, mutta ehkä tässä alkoi olla jo jotain fiilistä, et voishan nuo yöt alkaa ihan vaan nukkumaankin. Joten ilmoittauduin viimein naisten iltaa viettämään! 

Juho lähti lasten kanssa mammalaan ja minä suuntasin auton kohti Längelmäkeä. :) Mukavaa oli, kivassa rennossa seurassa olla pitkästä aikaa. Kiitos vaan koko porukalle! ♥ Omaa oloa tosin aavistuksen verotti tissi- ja hartiakipu joka - lypsämisestä huolimatta - oli tunti tunnilta pahempi. :/ Toisten jatkaessa iltaa karaokelaulannan merkeissä paikallisessa, päädyin minä kympin jälkeen ihanan hiljaisuuden vallitessa sängyn pehmeyteen aikomuksena nukkua koko yö ties miten pitkään aikaan! Mutta toisin kuin suunnittelin, jouduin nousemaan viideltä helpottamaan oloani lypsämisen merkeissä vessaan.. No, siitä sitten jatkoin uniani! 

Aatos oli nukahtanut mammalassa ysin jälkeen ja herännyt puoliltaöin ensimmäisen kerran vaatimaan tissimaitoa... Noo, aikansa itkettyään Juhon sylissä oli viimein nukahtanut, mutta heräillyt puolentoista tunnin välein koko lopun yön. Tosin oli nukahtanut suht nopeasti Juhon masun päälle. Aamulla A oli yrittänyt jo hamuta J:n nänniäkin ettei olisi jäänyt epäselväksi MITÄ hän oli vailla! :D 

Puolen päivän aikaan lähdettiin molemmat porukat, siis minä ja toisaalla Juho lapsien kanssa kohti kotia. Ja voipi sanoa, että olipa ihana jälleennäkeminen!!! Kaappasin oitis Aatoksen kainalooni sänkyyn helpottamaan mun oloa! :D Täytyy sanoa, että käsinlypsäminen on niiiiin epämiellyttävää hommaa, onneksi vauva osaa tuon homman niin vaan paljon hellemmin ja nopeammin kuin mikään muu!

Olin siis tarkalleen 26 h erossa muusta perheestäni. Tuota yötissistä vieroitusta ajatellen aika/tosi pitkä aika olla ilman imettämistä, sillä tosiaan Aatos on imenyt vielä niin paljon vuorokauden aikana. Ehkä olisi ollut järkevää olla vain yö vaikka muualla (samalla paikkakunnalla) tai jopa eri huoneessa... Ainakin tissejä ajatellen olisi ollut niin paljon armollisempaa hommaa. :) Mutta tulipahan tehtyä. En tiedä milloin muuten olisi saatu aikaiseksi? Tuskin vähään aikaan..

Tosiaan nyt on toinen yö menossa. Kello on nyt 00:10 ja vielä ei ole poika herännyt... Juho on lupautunut nukuttamaan Aatoksen uudelleen jos herää, että saadaan tämä operaatio nyt oikeasti tehdyksi. :) Taidan hipsiä kohta hyvin hiljaa nukkumaan.. Pitäkää peukkuja, et on nopea operaatio!

2 kommenttia:

 1. Oli kyllä niin mukavaa, että olit mukana perinnepäivillä! Toivottavasti teidän vieroittelut sujuu hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos vaan oli oikein mukavaa ja piristävää! :)

   Viime yönä Aatos heräsi ensimmäisen kerran 2:35, sitten 2:50, 5, ja viimein 7:40 pääsi aamutissille. Ja suuren suurilta itkuilta onneksi vältyttiin! Eiköhän tämä tästä pian helpotu!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)