tiistai 10. syyskuuta 2013

Kukkia, käsitöitä..

Näin ihanat gladiolukset saatiin viime viikolla Piiulta tyrnimarjojen kera.
Ovat vieläkin näin kauniissa kukassa ja nuppuja on vielä aukeamatta! :) Pakko laittaa näitä ensi kesänä omallekin pihamaalle kasvamaan! Kiitos vielä kyläilystä! :)

Kukkia ja käsitöitä... Ihan tulee yksi aikaisempi postaukseni mieleen liittyen surukukkiin ja villasukkiin. No, samalla mennään nyt. Meillä oli viime viikolla Juhon enon hautajaiset ja siitä ei mennyt viikkoakaan kun jo taas surukellot soivat. :( Tällä kertaa omasta suvustani vanhin jäsen, mummoni veli, sai kutsun taivaaseen 89 vuotiaana. Nopeasti hiipui elämänlanka, sillä vielä ennen juhannusta mummoni sisaruksineen olivat reissaamassa Tampereen sisarustensa luona useamman päivän yökyläreissulla. Jos jollekin vuosi 2013 on ollut elämän vuosi, niin omalla kohdallani vuosi 2013 tuntuu melkoisen surkealle. Olen menettänyt paljon, oman äitini ja lisäksi muitakin läheisiä ihmisiä. Mutta jospa nyt jo riittäisi? Ei kahta ilman kolmatta - on jo toteutunut. Vaikka tässä vuodessa on vielä useampi kuukausi jäljellä, odotan jo henkisesti vuodenvaihdetta ja vuotta 2014, toivon sen olevan taas onnellisempi vuosi meidän perheelle.

Sinällään en ole koskaan numeroa 13 "pelännyt" tai kartellut, olen jopa ajatellut joskus sen tuottavan jopa onnea. Syntymäpäiväni ja syntymäkuukauteni yhteenlaskettu summa on 13, samoin Iisan. Valitettavasti tämän vuoden jälkeen numero 13 taitaa muistuttaa enemmän vain tästä surullisesta vuodesta, eikä iloisista syntymäpäivistä... 


Tässä on vähän käsitöitä joita olen tehnyt.. Villasukat piti tulla itselleni, mutta hups liian kaposet joten Iisalle meni .:) Talitinttiliina on puoliksi pistelty, se on aikas nopsaa tehdä. Ja Juholle on tulossa oranssi-keltaiset sukat. Saas nähdä mitä kuviota niihin syntyykään. Haluaisin tikutella niihin auringon salmiakkikuvion lisäksi... Let see! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)