maanantai 16. syyskuuta 2013

Kirppari- ja jätelavaromua..


Viime aikoina olen alkanut haalimaan kirpputorilta kotiimme mitä ihmeellisempää ja vieläpä valmiiksi jo hajalla olevaa tavaraa. Missä järki kysyy hän? No, enpä tiedä, mutta onneksi ei kovin kalliiksi sentään ole tullut nämä ostokset. Primaveran 2 litran punainen kattila 5e (käyttökelvoton, vaikka joku sen sisäosan kauniisti onkin "tuunannut" valkoiseksi jollain maalilla?). Arabian retikka kahvikupponen 1e (pientä riskua on kupissa ja lautasessa, mutta ah niin kaunis väreiltään!) ja sitten tuo puinen juna eurolla. Se oli kertakaikkisen suloinen, ettei voinut jättää sitä sinne... :) Päässee lastenhuoneeseen kunhan saan sinne aikaiseksi lisää tasoja. Kahvikuppi ja kattila pääsevät taas ruokatilaan, KUNHAN sinnekin on ensin hankittu lisää tasoa! :)


Tämän kaunokaisen oli taas Iisa löytänyt hylättynä jostain metallinkierrätyspisteeltä. :D 
Oli kyllä paras lahja äidille tämä! ♥ Päässee samaiselle hyllylle kun nuo edellisenkin kuvan astiat!

Josta tulikin mieleeni, että olen haaveillut pyöreästä ruokapöydästä jo jonkin aikaa. Nyt olen vaan tullut siihen tulokseen, ettei niin isoa pyöreää pöytää taida olla, että meidän perhe saati vieraat sen ympärille mahtuisi? Jos joku tietää, että niitä on niin saa vinkata! :) Mutta tosiaan Ikean nettisivuja plärätessä löysin tämän kauniin ruokapöydän jonka voisin ruokatilaan mielelläni huolia.
Kuva IKEA.
Tämä pöytä on pyöreä, mutta tässä on jatkopala mukana jolloin sen ympärille mahtuisi vähän enemmän porukkaa. Ja valkoinen väri puhuttelee silmääni kovasti. Tämän saisi mahtumaan tähän meidän ruokatilaan parillakin eri tavalla, joka olisi vaihteluutta aatellen oikein mukava juttu. Ikeaan tullee varmaan tässä syksyn aikana muutenkin ajeltua, joten saattaahan tämä sieltä mukaan lähteä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)