perjantai 20. syyskuuta 2013

Lukupiiriä, eläinlääkäriä, harrastuksia...

Tontilla on tapahtunut vesontaa.. :)

Meillä oli tänään lukupiirin tapaaminen, vuorossa "Nöyrin palvelijanne" (Amèlie Nothomb). Tein mamman marjapiirakan jota tarjoilin keksien kera. Helppoa ja nopeaa. Nopeus olikin yksi ratkaiseva tekijä, sillä vietimme aamupäivän lasten ja Nasu-kissamme kanssa eläinlääkäriasemalla. Kissaparka oli taas kerran saanut nuolemisesta peräpäänsä tulehtumaan (oli ripulilla -> nuoleminen -> tulehdus). Ja kävimme eläinlääkärissä hakemassa hoitoa ja saamassa antibioottikuurin kipulääkkeineen avuksi. Johan viime käynnistä olikin jo yli puoli vuotta kulunut... Mutta ihanaa oli taas illalla saada se oma rakas ihana kerhäävä otus syliin, kun ei ollut kipua ja muutenkin kaipasi hellyyttä toimenpiteiden jälkeen. Tuonnehan tuo halusi Iisan viereen kaikkine kaulureineen käydä nukkumaan. (Eilen illalla vaan kyyristeli kylpyhuoneen nurkassa surkeana vaikka ruoka maistuikin ja vesi..)

Muuten oli aika aikaansaava olo, kun sain naputeltua seinälle 7 ensimmäistä valokuvakollaasin kuvaa, pari seinävaatetta, pari taulua ja yhden valokuvan uuteen paikkaan. Ja kaikki nämä tietenkin vain siksi, että meillä järjestettiin jotakin... ;) No, ei nyt sentään, mutta toisaalta vierailut/juhlat/tms. ovat hyviä toimeenpanevia asioita. Viedessäni autotalliin tavaraa, tarttui sieltä taas jotakin mukaankin (nuken sänky, Iisan vanhat koon 24 kuomat jotka menevät Mimosalle hyvin ensi talveksi! :) Sitten nappasin mukaan (toimimattoman) herätyskellon koristeeksi hyllyn päälle, löysin yhdet sormikaat (Iisan), oman tuubihuivin ja mitähän vielä, kun etsin kahta kutomaani seinävaatetta joiden muistin sopivan nyt olohuoneen väreihin. Olohuoneen peiliovien takaa löytyi myös muutama "hetkeksi unohtunut" taulu sekä Meandi perhospipo - jota ei ole näkynyt sen koommin kun paketin aukaisin joskus kuukausi sitten!!! Onneksi vihdoin löytyi! :D

Lisäksi olen saanut juhannusruusu-maton aika loppusuoralle, ihanaa kun etenee niin nopsaan! :) Sekä eilisen kudontaryhmässä kävin jo katsastamassa "Sirkun valinnasta" trikookuteita tulevaan käytävän mattoon ♥ valkoista, pinkin ja keltaisin raidoin. :) Tähän tarvisin lisäksi muutaman valkoisen lakanan, jotta matto saisi elävyyttä tai jotakin? Pääsin suunnittelemaan mattoani jo paperille.. Ajattelin että 2 metriä on sopiva, mutta tarkemmin kotona mittaillessani päädyin 3,20 metriin! Että suunnitellaas vielä uudemman kerran raidat ja värit kohdilleen. Myös kangaspuiden osat voisin opetella nimeämään saamastani monistenivaskasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)