perjantai 13. syyskuuta 2013

Sisarusrakkautta ♥

Mo! ♥

Aatos 1v 1kk saunassa seisoskelemassa ja huutelemassa moikkaa. Lisäksi jos sattuu saunan ovi olemaan auki, niin tämä on takuulla se paras paikka kiipeillä... Tosin alastulo ei miekkoselta vielä onnistu jolloin viimeistään siinä vaiheessa kun ääni alkaa koventumaan, tietää missä mies on. Yleensä kyllä saunanovi on sattuneesta syystä kiinni, ettei sinne mennä kiipeilemään ilman aikuisen valvovaa silmää.

Aatos tosiaan otti viime lauantaina (7.9.2013) nuo ensimmäiset kävelyaskeleensa, siis useamman peräkkäin, kahta päivää vajaa 1v 1kk ikäisenä. Tämä hieno uusi taito opittiin papan luona iltaa viettäessä! Aatos (ja me muut) taputimme kannustavasti ja Aatos pisteli horjuvin, pienin askelin eteenpäin. Mimosa tunsi hetkellistä mustasukkaisuutta ja oli kaataa Aatosta vähän väliä, joten itkuksihan se meni (Mimosan osalta) kun ei sitä tietenkään sallittu. Lopulta Mimosakin saatiin "kannustusjoukkoihin" kehumalla kuinka hienosti hän osaa myös taputtaa...! Psykologiaa, psykologiaa! Mutta sen verran työlääksi hommaksi Aatos vielä tuon kävelyn koki, ettei sen koommin ole juuri montaa askelta peräkkäin nähty ottavan... Kontaten pääsee vaan niin paljon nopeammin ja helpommin eteenpäin! :)


Tässä sisarukset viime tiistaina puutalkoiden yhteydessä! Hyvinhän se pulkka näytti luistavan nurmikollakin. ;)

Ja tässä! Pikkuherra on sen verran näppärä, että saa astianpesukoneen luukun auki ja tuossahan sitä istuttaisiin... ja autettaisiin astioiden laitossa!


Vaikka tenavat ovat oppineet nykyisin myös tappelemaan, löytyy onneksi näitä yhteisiäkin hauskoja hetkiä monta kertaa päivässä ♥


Trampalla on vietelty monen monituisia hyppelyhetkiä! :)


Ja hiekkalaatikolla leikitty.. Kumma vaan miten ei pysy toisella pipo ja toisella kengät jalassa... Aatoksella olisi niin ihania pipoja, mutta samantien ne yleensä poistaa päästään. Jatkossa ilmojen kylmetessä olen jo katsonut Aatokselle nyöreillä varustetun norsuhatun käyttöön. Mimosalla onneksi useinmiten pysyy saapikkaat jalassa, tällä kertaa oli vain hiekkaa mennyt kenkiin.. :)


Niin ja tällaistakin tämä äidin tehokaksikko välillä keksii!
Ei oo kuulkaas paljon työmaasta puutetta!! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)