sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viikonlopun viettoa..

Minä ja taaperoni ♥

Meillä oli tässä taannoin yötissinvieroitusoperaatio. Se sujui ihan mukavasti ja suht helposti, parissa yössä Aatos tottui nukkumaan pitkän pätkän ilman syömistä. Nykyisin käy ennen tai jälkeen ysin nukkumaan ja heräilee ensimmäisen kerran noin kuuden kieppeillä, jolloin kyllä sitten pääsee äidin kainaloon tömpsyille. Ainakin vielä tosin Juho on nukkunut Aatoksen vieressä ja tyynnytellyt pojan satunnaisten heräämisten sattuessa. En tiedä saisiko raivarit jos minä (=tissit) olisi siinä rauhottelemassa takaisin unille?

Mummo kertoi äitini olleen myös noin puolitoistavuotiaaksi rinnalla. Vieroituksen tullessa ajankohtaiseksi, oli mummo sipaissut rintaansa kamferitippoja ja äidin vieroittuneen kerrasta tällä systeemillä.. :) Äiti oli kuulema sanonut: "Kakka" ja pyöritellyt päätään. Tämän jälkeen oli pitkän aikaa tissin nähdessään todennut kakka, hyi! :D Sellainen tarina äidistä! ♥

Meillä on ollut viikonlopun aikana Juhon veli kylässä ja mammakin kävi vierailulla. Suht rentoa kotioloa ollut. Tänään kävimme lastenkirkossa seurakuntakeskuksella. Olimme perhekerhossa harjoitelleet yhtä enkelilaulua, jonka sitten lauloimme lasten kanssa edessä. Tunnelma oli lämmin. Näimme Martta-mummonkin kirkkoreissulla. Kirkon jälkeen oli vielä kirkkokahvit ja munkit. Tänään lähdemme vielä hakemaan kummeiltani heille tarpeettomaksi jäänyttä arkkupakastinta. Jospa sinne ensi talvena sitten saisi vielä enemmän kesän antimia talteen! Tänä viikonloppuna pikku-Aatos on sitten oikeasti alkanut kävelemään enemmän kuin konttaamaan. Menihän siinä muutama viikko harjoitellessa ja rohkeutta kerätessä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)