sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Markkinapäivä :)

Koristekurpitsasatoa :)

Me kävimme tänään Hartolan markkinoilla ensimmäistä kertaa. Sattuipa helteinen syyspäivä markkinaviikonlopulle. Markkinoilla syötiin perinteisesti muikkuja (ja sipulia) sekä myöhemmin päivällä herkuteltiin milläpä muullakaan kuin muurikkaletuilla ja kahvilla. No, okei tuhottiin myös metrilakuja sekä hattara! :D Löytyi myös muutama kiva ostos! Lapset jaksoivat hyvin peräkkäinistuttavissa tuplarattaissa, mitä nyt välillä Mimosa halusi kävellä, hän kun on jo niin iso tyttö (2v3kk), ettei haluaisi juuri ollenkaan olla rattaiden kyydissä. (Hmm.. Tarkemmin muisteltuna Mimosa ei kävelemään opittuaan juuri rattaiden kyydissä ole viihtynyt...)


Mimosalle ostin tuon ihanan sienipipon (11e), Nils Holgerssonin käsipyyhe (10e) oli ihan MUST-ostos! Mulla on muutama muukin Ekelundin käsipyyhe: muumipappa sekä pari kissapyyhettä! Ne on niin hyviä käsipyyhkeitä keittiössä etten parempiin ole törmännyt. Ovat pehmeitä ja imukyky on nopea ja erinomainen. Siis aivan parhaat ja vielä vuosien käytön jälkeenkin todella miellyttäviä!!! Lisäksi vielä löytyi nuo 4 lasten henkaria, jotka oli löytö Hartolassa lopettavasta pikkukaupasta.  


Sieltä pikkukaupasta löytyi vielä muutakin enemmän ja vähemmän "tarpeellista". :)
Kympillä mukaan lähti edellisessä kuvassa olleet henkarit, kukkapäinen hyppynaru, kiiltokuvia, suloinen paperikassi, pieni muovinen kukkapussukka sekä tuo alkuperäispakkauksessaan oleva vanha Daisy-nukke. Siellä lopettavassa kaupassa oli vaikka mitä enemmän ja vähemmän vanhaa tavaraa myynnissä: leluja, paperitavaraa, pelejä, hiuslakkoja, kirjoja, vahakangasta jne eli kaikkea mitä nyt kirjakaupoissa voisi olla myynnissä, entisaikoina taidettiin puhua jopa kemikalioista. :) Toivottavasti aukaisevat liikkeen myös myöhemminkin, ettei tämä jäänyt ainoaksi päiväksi. 


Markkinoilta tullessamme huomasimme koivuhalkokasan ilmestyneen pihamaallemme.
Huomennakaan ei siis tarvitse pyöritellä peukaloita. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)