sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Aurinkoisia päiviä, talventuloa odotellessa..

Iisan tekemä lankatupsu

Viikonloppua vietellään... Eilen käytiin taas hautajaisissa. Mummoni veli siunattiin viimeiselle matkalleen 89-vuoden iässä. Päivä oli tosi kaunis ja aurinkoinen! Voiko oikeasti lokakuussa - joka on perinteisesti lokaa ja vettä - olla kuulas, kaunis aurinkoinen ilma? No, näköjään voi! Tänäänkin on onneksi jatkunut kauniilla säällä ja olemme touhunneet ulkona laittaen pihalta kesäjuttuja pois. Vielä en kaikkia kukkia etupihalta viskannut metikköön, vaan koska vielä kukkivat niin kauniisti niin annoin niiden olla.


Eilen toin neljä pelargoniaa sisälle ja istutin ne saviruukkuihin. Toivottavasti ne viihtyisivät myös sisällä. Ovat ulkona viihtyneet niin hyvin ja kukkineet kauniisti koko kesän. Vielä niissä olisi kukkanuppuja vaikka muille jakaa. Alkuviikosta sisälle tuomissani pelakuissa on jo muutama kellastunut lehti...Tosin muuten kukkaset ovat hyvin elinvoimaisen näköiset. Etsin kuitenkin heti pelargonioiden hoidosta lisää tietoa ja aion nyt seuraavaksi ostaa niille lannoitepuikkoja, koska eihän tässä vielä ole talven lepokausi alkamassa, vai mitä? ;) Se keittiöön kaavailemani kukkalauta olisi nyt jo paikallaan, kun jouduin laittamaan pelakuut pöydänpäätyyn aurinkoiselle paikalle, ei ne tänne oikein muualla mahtuisikaan. Epäilen kyllä, että tämä meidän koti on talvehtimista ajatellen melkoinen pätsi noille kukille... Silti yrittänyttä ei laiteta!


Tokmannilla oli bambulangat alennuksessa 2e/kpl. Ajattelin tekeväni niistä virkkaamalla tiskirättejä. Täytyy silti tehdä nuo Juhon sukat valmiiksi, ennen kuin pääsen tähän projektiin käsiksi. :) Mukavaa, että on mitä odottaa! Sitten lupasin myös tehdä juhannusruusu-matonkin, mutta siihen en ole vielä onnistunut löytämään oikean väristä (valkoista) kudetta. Sitäkin olisi kiva jo päästä tekemään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)