keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Yksi päivä syyslomaa..Sadepäivä. Kotipäivä. Syyspäivä. Lämmityspäivä. Syyslomapäivä. Onhan näitä!

Täällä on tänään ollut niin leivinuunin lämmitystä, kynsisalonkia, askartelua kuin kaalilaatikon tekoa, leivarissapa tottakai. No, kaikki ei tietenkään tunnetusti mene kuten Stromsössa, ei tälläkään kertaa. Kynsienhuollon päätteeksi vessa on täynnä hilettä ja alkaessani imuroimaan, löydän koroketuolin alta sinistä kynsilakkaa villakangasmatosta! ARGH! Suurin ärtymys tulee siitä, ettei vahingosta ilmoitettu samantien vaan yritettiin peitellä... No, onneksi kynsilakanpoistoaine irroitti sen melkein kokonaan.


Aamutouhujen jälkeen oli lähdettävä jo aikaisemmin luvatulle Tiimari-reissulle... Ja vaikka Tiimarissa hyllyt näyttivät huutavan jo tyhjyyttään, lähti sieltä kuitenkin vaikka mitä mukaan... 140 euron edestä tavaraa, onneksi oli se -70%, eipä tosin ilman sitä olisi shoppailemaan lähdettykään. Nytkään ei siis varsinaista tarvetta ollut, mutta ainahan tuota askartelutavaraa menee! Ja kynttilöitä, lahjapaperia, tarroja, saksetkin aina hukassa vaikka niitä on aika monet, kortteja menee, sormivärejä, ilmapalloja, teippiä, silkkinauhaa, kakkukynttilöitä, kyniä, hamahelmiä askarteluun muotteineen... Siis kaikkea tuiki tarpeellista... ;)


Iltapäivästä tekaisin kaalilaatikon uuniin muhimaan, tai oikeammin kaksi. Paistoin jauhelihan ja sipulin paistinpannulla. Kaalin pilkoin pieniksi palasiksi ja laittelin sitä maustetun (paprika, mustapippuri, valkopippuri, suola) jauhelihan kanssa kerroksittain. Lisäksi sulatin lihaliemikuution puoleen litraan vettä ja viskasin päälle ja sitten vielä loraus siirappia. Laitoin uuniin ja nyt jännitän valmistuuko se tuolla uunissa vai ei! :D (Parasta valmistua!!!) Pari tuntia ajattelin antaa sen siellä muhia...

*     *     *


Eilen veimme äidin haudalle pienen lyhdyn palamaan, oli äitini nimipäivä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)