maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikonloppuna reissattiin serkkulassa ja mammalassa!


Luulin jo päässeeni yli oranssista kaudestani, mutta ehei, sehän näyttää vielä jatkuvan, etenkin keittiö-ruokatilassa. Vasta luin jostain lehdykästä värien merkityksestä ja oranssin kertottiin tuovan elämäniloa ja energisyyttä. Eipä ihme, että viime keväänä, äidin sairauden aikana, tarvitsin tuota vahvaa väriä elämääni. Ilmeisen rankkaa tämä syksykin tuntuu olevan, kun sitä täytyy piristää edelleen tällä kelta-oranssilla? Tosin ainahan syksy kaikkine pimeyksineen on raskasta aikaa. Marraskuu etenkin, mutta onneksi sitä voi piristää kynttilöillä ja väreillä täällä sisällä... Toivottavasti ensilumikin tulisi pian kotipitäjäänkin valaisemaan.

Tuohon kynttilän vierelle toin muutaman itsekasvattamani koristekurpitsan ja aika hauskoiltahan ne näyttävät. :) Mitenhän kauan lie pysyvät hyvässä kunnossa?


Pihalta sisälle tuodut pelakuut kukkivat vielä erinomaisen ihanasti. Näyttävät pitävän uudesta paikastaan. Taitaa olla kotimme valoisimpia paikkoja tämä keittiönpöydän ikkuna. Muutaman - ensipakkasista selvinneen - pelakuun vein lauantai-aamuna Askeleen tehtaan kutomoon talvehtimaan. Ihastelin viimeksi siellä niitä pelakuita ikkunalla ja sain kuulla, että ne ovat kutojien omia kukkia. Siispä minäkin vein ne pari sinne talvehtimaan. Toivottavasti pysyvät hengissä. :)


Viikonloppua tosiaan vietettiin Leppävirralla sekä Rantasalmella. Leppävirralla vietimme kummityttöni 7 vuotissyntymäpäiviä, ja sukatkin valmistuivat ennen pirskeitä.. :)


Nämä siis tehty Nalle-langasta ja Woolista, silmukoita puikolla 14. 
Malli omasta päästä. :)


Yläkerrassa oli meno välillä villiä, Aatoskin lauleli mikkiin ja tytöt tanssivat! :)


Pirskeistä siirryimme vielä mammalaan Rantasalmelle yökylään. Siellä oli iloksemme myös Aatoksen kummitkin kyläilemässä. :) Sunnuntai-aamuna ulkoilimme viereisessä puistossa, mutta hetken vain sillä lapsilla oli ehkä hieman liian vähän päällä, vaikka villapuvut olikin välikausipuvun alla. Mimosa teki mamman kanssa pannukakkua ennen kotiin lähtöämme. :)

Ihan viikonloppu! Minä sain tehdä oikein urakalla käsitöitä koko viikonlopun. Päättelin pari tiskiliinaa, aloitin kolmannenkin tekemisen, tein Iisan lapaset valmiiksi, aloitin kummipojalleni villasukat ja mitäs vielä! :) Oli ihanaa puuhata lankojen parissa, ja ostimpa tänään taas uuden lankakerän, kun noita kummilapsia tosiaan riittää... Uusien sukkien kimppuun siis!

Tänään olisi vielä edessä Turbo-elokuva Iisan kanssa, jonne jo ostin popcorn-paketin valmiiksi! :)
Myös syyslomaa vietetään tällä viikolla... Ohjelma on vielä hieman avoin sen suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)