sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kissanpentuarkea.. ♥Meille tosiaan perjantaina muutti pieni ihana kissanpoikanen, Jason ♥

Jason on rodultaan siperiankissa, kuten muutkin meidän kissat ovat. Värinä punahopea. Ja uros. :)

Kotimatka kesti kolme tuntia, ja tämä pikkukissa ei ollut juuri milläänsäkään. Välillä vähän miu'uskeli, mutta muuten lepäili. Vesikuppia välillä haisteli. Ei tullut pahoinvointia eikä muitakaan vahinkoja.

Kotiin tullessamme ajatelin, että Jason saa rauhoittua ensimmäisen päivän Iisan huoneessa. Mutta oven ollessa hetken auki, lähti Jason heti reippaasti tutkimusmatkalle katsomaan mitä muualla talossa onkaan. Törmäsipä hyvin pian Dorikseen ja Bestikseen, jotka ihmettelivät kovasti pikkukisua ja pian jo sähisivätkin. Jason ei ollut näistä millänsäkään. Katseli vain kummissaan, että mitähän ne nyt meinaa? Doris häippäsikin tämän jälkeen saunalle omaan koppaansa (ilmeisesti mököttämään?). Bestis taasen oli huomattavasti kiinnostuneempi tästä pienestä kissavauvasta. Toivottavasti molemmat ystävystyvät pian pennun kanssa.

Lapset leikittivät heti innoissaan pikkukisua, myös ruoka maistui ja kissanvessaankin tuli tehtyä tuotokset. Vaikka meillä onkin käytössä kissanmikrohiekka ja kasvatuskodissa oli pelletit. Pikkukisu ymmärsi heti, minne tarpeet tehdään ja vielä ei ole vahinkoja tullut. Toivottavasti ei tulekaan.

Yöksi Jason pääsi Iisan kainaloon nukkumaan ja viihtyikin siellä ilmeisen hyvin koko yön! ;)

Iisa nappasi ihanan kuvan Mimosasta ja Jasonista ♥


Lauantaina Jason pääsi jo valjaissa pihalle ihmettelemään. Edellisessä kodissa oli myös kissatarha käytössä, joten Jason on tottunut olemaan myös pihalla. Tämän kyllä huomasi, sillä ulkona ei juuri näyttänyt pelottavan, ei vaikka lapset hyppivät trampalla ja äänet olivat sen mukaisia! :)


Jason rentoutumassa tietokoneen vierellä. Iisan kanssa tässä katseli jotain heppavideota tässä!

Bestis ja Jason katselevat toisiaan :)

Tämmöinen pieni suloisuus meille saapui. Jason painoi meille tullessaan 1730g. Aika näyttää minkä kokoinen jässikkä tästä pikkumiehestä tulee, isukki taisi olla kymmenisen kiloa? On kyllä niin hellyyttävä tapaus. Sylissä kehrää kuin mikäkin rukki, ihana koko perheen lemmikki ♥

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka suloinen! Onnea uudesta perheenjäsenestä. Meidän Elsa on nyt noin 1 v 9kk ja painaa 3,1 kg. Pikkuinen kirppu siitä jäi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Meidän tyttökissat ovat jotain 4-5 kilon luokkaa, en ole nyt niitä vähään aikaan punninnut. Steriloinnin jälkeen ovat saaneet massaa kroppaansa. Mutta ihan hyvä jos tuossa kilomäärässä pysyvät! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)