keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Valmistuneita käsitöitä kevään/kesän aikana..

Reilu vuosi meni tähän ristipistoliinaan aikaa. Periaatteessa siis nopeatekoinen, minulla vaan oli useiden kuukausien taukoja aina välillä.. :) (Atelje Margaretha kuvastosta tilattu)


Ristipistotöitä en ole kerennyt tehdä juurikaan, kun virkatut ja kudotut matot ovat vieneet mun käsityöajan. Mutta valmistuipa viimein tämä Talitintti-ristipistotyö. Tästä tuli aika suloinen, vaikka edellisiin tekemiini kaitaliinoihin verrattuna aika suuri. Mutta hyvin käy tähän ruokapöydälle. Seuraavana "polttelee" jo pussissaan krassiaiheinen kaitaliina, ristipistolla sekin. :)


Tämä shaali valmistui keväällä ja myöhemmin se lähetettiin vielä karstattavaksi, jolloin siitä tuli näin ihanan pehmoinen ja muhkea. :)


Ystäväni halusi kaksi pienempää juhannusruususta. 
Nämä ovat noin 80 cm halkaisijaltaan. Aika söpöset tulivat. :)


Tässä taas aniliininpunainen juhanusruusu trikookuteesta, halkaisija noin 115 cm.


Kangaspuilta valmistui kuurankukka-matto huhtikuussa. Maton mitat noin 136cm x 200m. Tämä pääsi esikoisen huoneeseen. Tätä mattoa olin tekemässä mm. Kutomon touhuja ja Erilainen viikonloppu -postauksissa.


Juhannusviikolla valmistui vielä kymmenes tekemäni juhannusruusu-matto. :)
Halkaisijaltaan noin 115cm.

Seuraavina käsitöinä odottelee luonnonvalkoinen juhannusruusu-matto, se krassi-ristipistoliina sekä myös ompelukonehommat kiinnostaisivat... Tilkkupeitto Mimosan sänkyyn olisi haaveissa, myös verhot ja tyynynpäällinen Iisan huoneeseen ja myös muita pienempiä juttuja.. 

2 kommenttia:

  1. Mä en voi millään käsittää miten sun rahkeet riittävät kaikkeen, uskomaton pakkaus olet! Hienoja töitä, voimia loppukoitokseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin, kummasti sitä pitkässä juoksussa kuitenkin jotain saa aikaan, vaikka näin arjessa tuntuukin, ettei mikään homma etene yhtään! Vaan, voipahan tahti tästäkin taas hidastua, kunhan tämä nuorimmainen saapuu maailmaan! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)