sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Helteisen viikon kuulumiset!

Kesä meinaa pitää ihmisen kiireisenä, ettei blogiakaan ole aikaa juuri päivittää! Facebookkia tulee jonkin verran selattua, mutta siellä olevissa (mamma-)ryhmissäkään en ole juuri jaksanut aktivoitua. Instagramin kautta on tullut tehtyä eniten kuvapäivityksiä, nyt kun se viimein on kännykässäni! :) Muutenkin olen tykästynyt instagramiin oikein kovasti. Helppo ja riittävän yksinkertainen, niin ja nopea!

Raatilla korttipeliä omenapuun varjossa..

Tällä viikolla on tullut mm. oltua leikkipuistossa, kestitty vieraita parinakin päivänä :) nautittu lasten seurasta ja touhuista, nähty ihana pikkuvauva pariinkin otteeseen! Vietettyä yksi yö Raatilla lasten kanssa, kerätty mustikoita ja metsämansikoita ensin reilu litra käsin ja tänään reilu kolme litraa koneella.. Olemme käyneet myös Mimosan kummisedän kolmekymppisillä, jossa allekirjoittanut bileitten päätteeksi kaatusi Aatos sylissään kun olimme menossa alasvievää polkua pitkin laiturille... Onneksi kumpaankaan meistä ei sattunut pahemmin. Säikäytti toki, ja masu ja alaselkä tuntui hieman hellältä tapahtuman jälkeen. Vauva on onneksi liikkunut nyt paljon ja mustikassakin tuli käytyä, että selvittiin säikähdyksellä! Tällä viikolla on myös uitu useampaan oteeseen ja pesty yksi matto puhtaaksi. Niin ja kirpparipöydälle kamojen roudaus oli heti alkuviikon ohjelmassa. Niin ja torstaina pääsin nauttimaan lukupiiriläisten seurasta. Tällä kertaa me pääsimme viettämään saunailtaa hyvän ruuan merkeissä erään lukupiiriläisen mökillä. Kirjana meillä oli Tuula-Liina Variksen Kilpikonna ja olkimarsalkka. Kotiin taisin saapua joskus puolen yhdentoista maissa, oli oikein kiva ilta uimisineen kaikkineen! :) Tähän päälle vielä kaikki kukkien kastelut ja (Juhon) terassin teot. 

Sisällä ei ole hirmuisesti tullut vietettyä aikaa, mitä nyt pakolliset pyykkäykset ja ruuanlaitot... Niin ja levähdykset sohvalla, silloin kun pihalla on tuntunut olo liian kuumalta... Kissatkin ovat pääasiassa vain makoilleet. Jason tosin on yrittänyt saada kahteen vanhempaan tyttöön hieman vipinää ja äksöniä ehdottelemalla pientä takaa-ajoa tai jopa painimista, mutta Doris ja Bestis eivät ole juuri innostuneet ehdotuksista. Kissatarhakin on auki vain aamupäivisin ja iltapäivästä alkaen. Keskipäivällä siellä on niin kuuma, ettei kissat viihdy siellä alkuunkaan.. Lisäksi makkari tuntuu olevan kuin pätsi jos ovea pitää keskipäivällä auki, joten olemme sen sulkeneet yleisen viihtyvyyden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)