tiistai 1. heinäkuuta 2014

Reissuterveiset Merikarvialta.. :)
Me teimme kolmen yön reissun Merikarvialle. Majoittauduimme Vanha-Heikkilän majatalossa, joka toimi bed and breakfast -tyyppisesti. Myös sauna kuului hintaan. Majatalo oli oikein viihtyisä, kauniisti vanhanajan tyyliin sisustettu. Silmä ja mieli siis lepäsivät. Lisäksi sängyt olivat ihanan pehmoiset, jossa koko perhettä nukutti hyvin, yhtenä aamuna heräsimme vasta 9:10! Joka oli kyllä varsinainen ennätys! :) Ei sentään aamupalalta myöhästytty.. ;) 


Aatos sai koettaa majatalon traktorin kyydissä istumista! :)


:) pikkuiset
Oikeassa alakulmassa oleva kaappi lähti matkaamme

Lauantaina kävimme pyörähtämässä Juhon suvun vanhoilla mailla.. Muutama "matkamuisto" sieltä tuli taas mukaan otettua, mutta jospa joskus kerkeäisi raivaamaan rytöä, mitä sinne on enemmän ja vähemmän tarkoituksella kerätty mm. vanhoja sanomalehtiä, vakuutuspapereita ja uskonnollista materiaalia.. Siis nämä sen jälkeen, kun talosta on muutettu pois. Törkyä on niin paljon, että on vaikea päättää mistä edes aloittaisi.. No, aikansa kaikelle, kenties?


Pieniin linnunpoikasiinkin törmättiin kävelyllä :)

Lauantai-iltana katseltiin paikallisia maisemia ja käytiin jätskeillä Köffissä. Kävimme myös hautausmaalla etsimässä Juhon papan hautaa, ja löytyihän se jokusen aikaa siellä pyörittyämme. Myöhemmin saunottiin vielä makoisat löylyt. Sunnuntai aamupäivästä menimme Koivuniemenherran Muumaa -matkailutilalla. Täällä oli monenlaista toimintaa, ja toki niitä ihania eläimiä. Mimosa pääsi jopa koettamaan lypsämistä :) ja karitsoja syöttämään tuttipullolla. Aatoskin olisi saanut syöttää tuttipullolla karitsoja, mutta Aatos ajatteli pullon olevan hänelle tarkoitettu ja itkuhan siitä tuli, kun karitsalle maito piti tarjota! :D Lapset silittelivät niin pupuja, vuohia, lampaita, heppoja, vasikoita, possuja, kilpikonnia jne. Aatoksen suosikkikohde taisi kuitenkin olla traktoripuisto, jossa oli leikkitraktoreita vaikka muille jakaa. Niillä hän olisi ajellut vaikka kuinka pitkään! Välillä piti itkunkin kanssa hakea pois jatkamaan matkaa eläinpihalla.

Sunnuntai-iltana teimme vielä pienen ajelun Kristiinankaupunkiin. Kävimme katselemassa Raatihuoneen portaat ja kiersimme myös vanhan kirkonkin ohitse. Ajelimme myös vanhalla puutaloalueella. Juho on kuulema aina halunnut käydä täällä ja nyt se haave sitten viimein toteutui! :)Maanantaina sitten lähdimme ajelemaan takaisin kotiin.. Menomatkalla aikaa kului 5,5h parilla pissatauolla. Reissuevästä oli matkassa tuolloin mukana. Paluumatkaan meni suurinpiirtein sama aika. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)