maanantai 7. heinäkuuta 2014

Onnellisia tuoksuja ja mansikoita..

Serkukset ♥

Ihanaa, että lämmin kesä palasi takaisin.
Me olemme viettäneet täällä ihania hetkiä pikku Jasonin kanssa,
sitä on muutamat käyneet jo katsomassakin. Lauantaina mamma ja pappa pikaisesti, sunnuntaina veljeni perheineen sekä Iisan kaveri. Ihanan pikkukaverin olemme saaneet tänne isompien kissojen seuraksi. Tyttökissatkin alkavat pikkuhiljaa ymmärtämään, että tämä on nyt vissiin tullut tänne jäädäkseen? Bestis ei ole enää sähissyt Jasonille ollenkaan ja haistelee ja katselee mielellään Jasonin puuhia. Doris pitää selvästi etäänpää linjaa pikkuisen kanssa, välillä saattaa sähähtää, mutta ei mitenkään agressiivisesti ole käyttäytynyt. Tänään Jason oli muutaman tunnin itsekseeen tyttöjen kanssa ja hyvin näytti menneen.

Vauva-arjen lisäksi me olemme käyneet viettämässä aikaamme mm. rannalla serkkutyttöjen kanssa. Sunnuntaina luin jokusen sivun Riikka Pulkkisen Vierasta. Samalla kuuntelin laineiden liplatusta ja sain ihanat tuulahdukset järvenselältä nenääni. Sitä tuoksua en muista vähään aikaan haistaneenikaan. Raikkaasta järven tuoksusta tuli mieleeni lähinnä onnellinen tunne. Muutamat venereissut jolloin olen tuosta tuoksusta nauttinut ja laittanut samalla silmäni kiinni. Kerran ainakin olimme retkeilemässä vanhempieni ja Iisan kanssa veneellä, eväät olivat mukana... Kerran taas ajelimme veljeni perheen sekä sillä hetkellä tulevan aviomieheni kanssa pitkin järvenselkää, ja lopulta pitkin pientä puroa. Ne nyt ainakin ensimmäisinä tuli mieleeni, jolloin olen ollut oikein onnellinen. Järven tuoksusta nousee vain onnellisia muistoja ajatuksiini.

Tänään veimme Iisan ensimmäiselle "oikealle" heppaleirille kaverinsa kanssa. Hieman tuntui jännitystä olevan molemmilla tytöillä, mutta myös äidillä! Kuinka lapseni siellä oikein pärjää? :) Hyvin varmasti, uskon. Mutta hieno etappi tämäkin elämässä, ensimmäinen viiden päivän leiri. Illemmalla lähdimme käymään vielä Raatilla, nauttimassa kesäsäästä. Juho grillasi meille hamppareita ja minä katsastin heinittyneen mansikkamaan ja totesin siellä olevan kypsiä mansikoita poimittavaksi. Pari litraa sieltä tuli, semmoista sormenpään kokoista marjaa lähinnä. Ehtaa luomua ;) ei ole lannoitusta saaneet taivaan sateita kummempia. Hyvä, että niitä sieltä heinistä ja ohdakkeista oikein löysikään ja paarmat ja polttiaiset lisäksi lentelivät ilmassa, mutta sainpahan nyt ainakin kertaalleen poimittua sadon. Vielä pitäisi marjat laittaa pakkaseen... Juho lupasi auttaa. Kotiin lähtiessä kävimme vielä rantasaunan kautta. Tällä kertaa ei jaksettu saunoa, mutta lapset halusivat "uida", eli kastella varpaitaan rannassa. Sorsat poikineen olivat käyneet miinoittamassa laiturin, joten pesaisin sen harjalla puhtaaksi lasten uidessa. Rantasaunalla tuoksuttelin ihanaa saunan tuoksua, ja uskoisin, että huomenna täytyy tämä saunomispuoli käydä korjaamassa, eli käydä saunomassa. Lammen vesi oli myös sen verran lämmintä, että jopa minä voisin käydä uimassa? Kotiin ajellessa, molemmat lapset olivat nukahtaneet ja kerrankin he pysyivät unessa autosta sänkyyn kannettaessa ja tämän iltainen nukutussessio oli nopeasti tehty! ;) 

Huomenna olisi ensimmäinen neuvolalääkärikäynti edessä. Sieltä seuraavaksi siis kuulumisia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)