maanantai 25. elokuuta 2014

Neuvolakuulumisia taasen, 33+5 :)

Jason 4,5kk ja reilu 3100g ♥

Täällä on taas käyty neuvolassa. Jos jostain tuntuu, että rampataan siellä vähän väliä, niin ihan voin kertoa, että tunne on samanpuolinen täälläkin! ;) No, tällä kertaa ei ollut mitään ihmeellistä onneksi. RV 33+5 menossa siis. 
RR 104/62
Paino +300g/vko
Hb 113 (näyte ei ollut edustavimmasta päästä, joten luulen sen oikeasti olevan korkeampi)
Pissa puhdas
Sf-mitta 28,5cm
RT
syke 140+
Liikkeet ++

Mulla oli mukana Aatos ja Mimosa tällä kertaa. Hyvin sujui käynti siitä huolimatta. ;) Onneksi ei ollut mitään ihmeellistä. Vointi hyvä ja niin ees päin. Seuraava neuvola on parin viikon päästä, jolloin 35+5 ja viimeinen rh-verikoe otetaan samalla. 36+6 on sitten neuvolalääkäri edessä.

Missähän vaiheessa tänne rantautuu se kuuluisa pesänrakennusvietti? Katselin blogistani, että Aatoksen raskaudessa olen paljon ennen näitä viikkoja tehnyt vaateinventaariota kovasti.. Siis vajaa kolmisen kuukautta aiemmin.. Ja nyt on laskettuun aikaan kohta kuusi viikkoa. No, ehkä se sieltä nostaa vielä päätään. Vaatteita toki on pienokaiselle hankittu ja kaikkea muutakin kodista pitäisi löytyä, paitsi ne tuplavaunut/rattaat ja ehkä sitteri? Mitään sairaalakassia en ole luonnollisestikaan pakannut, viimeksihän kävin sellaisen hakemassa rv 40+6 kun vauvaa ei kuulunut. ;)

Ensi viikolla meillä pikkuiset muuttavat makuuhuoneestamme viereiseen leikkihuoneeseen kerrossängyissään. Näin Juho on asian päättänyt. Ehkä sitä samantien sitten roudataan vauvansänky paikoilleen ja siitä se sitten lähtee? :) Mä en oo mikään hötkyilijä näissä asioissa, kun on tottunut kantamaan lapsiaan 6-14 päivää yli lasketun ajan, niin onneksi sitä oikeesti osaa ottaa nää loput viikot aika rauhallisesti!

Mulla on perunajauhokakku uunissa ja kohta pääsen (päästään) herkuttelemaan! En muista aikoihin sitä tehneeni, mut nyt iski jostain himo ja leipomaanhan se oli alettava. Myös isäni luona olevat Huvitus-omenat maistuvat paremmin kuin hyvin. Niitä on käyty hakemassa harva se ilta, kun rouvan on yhtäkkiä alkanut niitä tehdä niin mieli... 

2 kommenttia:

  1. Hyvä että kaikki hyvin <3 Kyllä se järjestelyinto vielä sieltä tulee.. 😉 -Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se vielä jossain vaiheessa paikalle ilmesty melkoisella puhurilla.. ;) uskoisin! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)