tiistai 9. syyskuuta 2014

Lastenvaateshoppailuja :) ja vähän muutakin!

Mä olen tilannut jonkin verran vaatteita lapsille nettiliikkeistä viime aikoina. Ai että, mitä ihanaa niissä tuleekaan vastaan. Onneksi suurin osa on ollut jonkinlaisessa alennuksessa. 


Tämän Name It kisumekon tilasin Lekmeriltä, 16,03e maksoi (22,90 alkuperäiinen hinta). Koko on 56cm ja tämä oli kyllä niin ihana, että kun näin sen niin ei tarvinut miettiä tilatako vai ei.. :)


Lekmeriltä lähti tilaukseen myös tämä Name It "Make a wish" body, koko 62. Hinta 6,45e (hinta ilman alea 12,90). Toki postikuluja napsahti vielä 5,30e lisäksi. Tämä body sopii kivasti ainakin seuraavan kuvan neuloshousujen kanssa. :)


Silverjunglella oli aivan ihana kevätkauden loppuunmyynti. :) Hinnat oli alennettu ja vielä kun tilasi yli 50e niin sai 50% loppusummasta. Munkin tilaukselle jäi loppusummaksi postikuluineen noin 25 euroa! Tilasin nämä kahdet neuloshousut vauvalle koossa 54/60 ja 62/68.

Tämän Silverjunglen mekon tilasin Mimosalle koossa 110/116, uskoisin että on just passeli 4v synttäreillä.
(Tämäkin kuului siihen 25e pakettiin.)

Aatokselle Silverjunglelta tilasin tähtimyssyn.
(Tämäkin siinä 25e paketissa.)

Ja Mimosalle tuli Silveljunglelta vielä tämä tunika, koko 98/104.
(ja tämäkin oli siinä 25e paketissa.)

Täytyy pitää mielessä Silverjunglen alennusmyynnit jatkossakin! Ihan mukavan näköisiä vaatteita on Silverjunglen syyskaudellakin tarjolla. ;)


Vauvalle tuli S-Marketissa vastaan tämä Cirafin ihana setti. Otin se koossa 50, kun ei niitä vielä liikaa ole. Etenkin kietaisumallinen body tulee tarpeeseen. Muutenkin kuosit ovat suloset, pupuja, palloja ja tähtiä. :) 


Aatoksen lahjarahoilla tilasin Viljamin Puodista tämän setin, koossa 98.
Tälle tuli posteineen hintaa 40e. 


Tämä 68cm Bogin välikausihaalari oli kirppislöytö, 8e. 
Uskoin tämän olevan vauvalle ensi kevääksi juuri sopiva. :) Tämän kokoista pukua meillä ei ollutkaan yhtään varastossa odottamassa. Mimosan 74cm puvun olin jo kerennyt myymään ja se olisi vauvalle ollut varmasti muutenkin liian iso.

Kuva Ellos

Ja tämä toppahaalari tuli minua vastaan Instagramissa! Uskomatonta, mutta totta! ;) 
Suloiselta näytti, ja koska olin saanut puhelimeeni alennuskoodin, jolla sai 20% alennusta sekä ilmaiset postikulut, laitoin tämän haalarin tilaukseen. 


Lauantainakin shoppailtiin, laitettiin tilaukseen vaunut ♥ mutta niistä sitten myöhemmin varmasti lisää.. Ja kiepattiin ikeassakin, josta lähti kuvassa näkyvää sälää matkaan. Listalla oli keittiön pöydän yläpuolelle uusi lamppu, Aatokselle juniortuoli, Iisalle magneetteja ja lehtiteline. Kaikki muu olikin sitten sitä "heräteostosta", eli henkarit, lamput, pyyhe, leivonta-alusta, vessaharja, lastat ja kauha, perhostaulut vessaan sekä ostos joka meinasi aiheuttaa hetkellisen perheriidan ;) haha! nimittäin 0,5e maksaneet muoviset tulpat, joille mulla oli täysin selkeä käyttökohde ja Juho oli ihan varma, etteivät ne olisi oikeaa kokoa... :D Olipas! Onneksi pidin pääni! ;) Täytyy laittaa kuva jossain vaiheessa tästä minulle suurta iloa tuoneesta löydöstä! 

Kuten kuvasta huomaa, Jason oli hyvin innoissaan tarkastamassa heti Ikean ostoksia! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)