lauantai 20. syyskuuta 2014

Lauantai-illan turinoita..

Tämä kuva on otettu reilu kaksi vuotta sitten... ♥
Voi, kuinka pieniä Aatos ja Mimosa silloin olivatkaan...

Hyvä että toissapäivänä tulin kirjoittaneeksi, ettei siivous ole tässä huushollissa mitenkään ensisijaisena mielessä. Reilu kaksi vuotta vanha imurimme nimittäin lopetti yhteistyönsä tuosta noin vain... Pari tuntia aikaisemmin olin imuroinut hetken aikaa, en siis mitenkään imuria kuormittavalla tyylillä, vaan jokusen minuutin... Parin tunnin päästä koko vehkeeseen ei syttynyt ensimmäistäkään valoa... Mä oon niin tykännyt tuosta pinkistä Elektroluxista, mutta onko totuus se, että heti takuuajan päätyttyä koneisto leviää lopullisesti? :( No, maanantaina liikkeeseen selvittelemään asiaa! Murr!

Tänään kävimme Mikkelissä shoppailemassa. Mimosalle löytyi Tretornin karvavuorelliset saappaat, koko 27 jo! Aatokselle ostin pari paitaa ja hupparin, sekä molemmille kurarukkaset (tahtoivat itse! :D ). Vauvalle löysin Newbie-tumput, joita jo viime kerralla yritin löytää, mutta ei osunut silmiini silloin. ♥ Itselleni löysin syksyksi kengät. Viime ajat en ole juuri itselleni mitään ostanut, kun vauvan syntymään on jo sen verran lyhyt aika, että odotan jo mahtuvani pian "omiin vaatteisiini". Viimeksi tosin ostin yöpuvun, joka mahtuu ainakin synnytyksen jälkeen, ehkä nytkin jo? Iisalle lähti sukkia, kuten Mimosallekin. 

Myöhemmin Juho lähti lukion luokkakavereidensa tapaamiseen ja olen tällä hetkellä itsekseni valveilla. Lapset nukahtivat kerrankin jo vähän ennen yhdeksää ja ihmettelen nyt täällä tätä hiljaisuutta. Päivällä kuorin viimeiset omenat ja keitin niistä hilloa. Hyvää tuli tälläkin kertaa. :) Iskäkin kävi moikkaamassa meitä, leikitti lapsia hiekkalaatikolla ja trampalla. Keitin toki iltakahvitkin hänelle. Kohta voisi jatkaa Mimosan villasukkia... Jotenkin ihmeellistä olla täällä yksin, se on onneksi nykyisin niin harvinaista. Silloin kun oli sinkkuna vuosikausia, niin tätähän se oli kaikki ne illat kun Iisa oli isänsä luona. Tottui siihenkin, mutta nyt on taas niin tottunut että on joku toinen aikuinen talossa.

Tiistaina on se vauvan hyvinvointikontrolli edessä äitiyspolilla. Vielä ei ole kirjettä kuulunut postilaatikkoon, mutta onneksi terkkarini soitti ja kertoi asiasta. Peruttiin samalta päivältä myös mun neuvolakäynti ja kuulin, että rutiinisti täällä otettava streptokokkinäytteeni oli negatiivinen. Mimosan raskaudessahan se oli positiivinen ja mua supistelikin niin, että jouduin jäämään sairaslomalle jo 30 raskausviikon tietämillä.. Sain synnytyksen yhteydessä antibiootin ja sen koommin ei ole vaivaa ollut. Tai siis Aatoksenkin aikana otettu näyte oli myös negatiivinen ja ennenaikaisista supistuksista en kärsinyt. Eikä niitä näy juuri nytkään. Pientä vatsan kovettumista silloin tällöin, mutta ei mitään kivuliasta ole ollut kertaakaan.

Tuleva synnytys ei juuri vielä ole pyörinyt mielessä, ehkä sitten kun ollaan päästy laskettuun aikaan? Ihmeellistä olisi jos vaikka lapsivedet menisivätkin tällä kertaa ensimmäisenä! Toivottavasti on suht nopea toimitus tälläkin kertaa, toki niin että hyvin keretään sairaalaan... Käynnistys viime kerralla oli toisaalta aika helppo tapa alkaa synnyttää, kun sai viedä rauhassa Mimosan hoitoon ja siitä sitten suoriutua sairaalaan. No, aika näyttää muutaman viikon sisään, miten tämän synnytyksen kanssa edetään... On se aika iiks! kuitenkin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)