keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Äitiyspolikäynti 37+6 ja hajonneet pinkit koneet..

Kirjoitetaanpa tämän päivän kuulumiset. Aloittaen siitä, että perjantaina tosiaan pimeni mun pinkki imuri. Eilen illalla oli vuorossa pinkki läppärini! Iik! Oon ihan onneton ilman sitä! Kaikki kuvat, kaikki mun jutut on siellä. Läppäri on yleensä kiinni virtapiuhassa, mutta eilen alkoikin välkkyä "vaihda akku" ja vaikka miten tosiaan virtaa piti mennä masiinaan niin kuin ennenkin, niin se ei suostunut ottamaan virtaa piuhan kautta vastaan! :( Tänään vein molemmat pinkit koneet kodinkoneliikkeeseen josta ne on hankittu, ja toivon että kumpikin laite saadaan kuntoon. Tällä hetkellä kirjoitan Juhon koneella, onhan se tämäkin, mutta niin eri juttu kuin se omani.. Yhyy!

*   *   *

Muita tämän päivän kuulumisia ja toden totta paljon parempia sellaisia oli vuorossa äitiyspoliklinikalta! :) Oli siis hyvinvointikontrolli kyseessä ja tosiaan hyvin siellä voitiin. Pikkuinen painoi rapiat 2800g ja lapsivettäkin oli taas ihan normaali määrä! Kummasti se vaihtelee... Verenpaineetkin olivat 126/76, pissa puhdas ja ktg-nauha kunnossa. Jatkoja polille ei tarvinnut sopia. Synnyttämään sitten ajastaan. (Jollei nyt taas yliaikaisuuskontrolliin päästä..) Ei vieläkään yhtään sellainen olo, että pian synnytettäisiin, no vastahan tässä tuli juuri vuorokauden vaihtumisen myötä rv 38+0 täyteen. Aamulla voisi soitella seuraavaa neuvola-aikaa. Ei muuten mikään kiire, mutta hemoglobiini kiinnostaa, kun olen nyt pari viikkoa syönyt Obsidan 100mg 2x1 annoksella. Toivottavasti se olisi nostanut hempparia edes vähän. Obsidanista ei ole tullut myöskään mitään sivuoireita. 

Kuva Pinterest

Näissä "ihanissa" pikku räntäsateissa ja kylmää vihmovissa tuulissa pitää kai yrittää muistaa sateenkaaret ja tähdet! ;) Huhhei! Kyllä on kelejä pidellyt. Mullahan ei ole enää mitään lämpöistä takkia, millä voisi kuvitellakaan olevansa pidempään ulkoilemassa. Yksi ohut mammatakki löytyy ja sen turvin mennään loppuraskaus.. Taitaa pari sopivaa neuletakkia löytyä sen alle. Onneks Juho on reipas ulkoilmaihminen ja näyttää kasvattavan pikkuisetkin aitoon partiolaistyyliin! Iisakin pyöräili reippaasti kaverin kanssa metsäleikkipuistoon, eikä säätä valitellut hänkään! Pikkuisetkin painelivat välikausipuvuissaan ja kuravaatteissaan ulkoilemaan, kun rouva kaivoi kutimet esiin ja viimeisteli kummipojalleen tulevat villasukat, jotka ovat olleet kesken jo viime keväästä asti. Seuraavaksi Iisan sukkien tekoon. Jospa nekin saisi vielä valmiiksi ennen vauvan syntymää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)