torstai 18. syyskuuta 2014

Päivän puuhasteluja..

Jason reilu 5kk ♥

Tänään vihdoin sain laitetuksi vauvansänkyyn lakanat ja vasaroinpa nalletaulunkin paikalleen sängyn yläpuolelle. :) Osa vauvan vaatteista on tietenkin vielä pesemättä, puhumattakaan mistään sairaalakasseista, mutta hyvä alku nyt tuokin. Vauvanvaatteet odottavat parissa laatikossa kaapissa, että saisin yhden urakan tehdyksi. Nimittäin liinavaatteille pitäisi etsiä "uusi koti", että vauvanvaatteet pääsisivät lipastoon, kuten Aatoksenkin vaatteet olivat. Hmm... Kai niille olis vaan raivattava Iisan huoneen kaappiin tilaa joku päivä? Olen myös yrittänyt päästä kodinhoitohuoneeseen majoittautuneista erinäisistä kasoista eroon. Mm. olen pessyt kulmasohvan sekä tuon 3:n istuttavan sohvan vaihtopäälliset puhtaiksi. Tosin pesulaan joutui viemään kulmasohvan alaosakankaat, ne eivät mahtuneet koneeseen. Niillekin pitäisi käydä ostamassa joku säilytyslaatikko. Seuraavaksi voisi vielä pestä nuo valkoiset sohvanpäällyset, että jokohan sitten vähäksi aikaa riittäisi sohvien puunaaminen? ;) 

Vauvalle tilaamani toppahaalari saapui Ellokselta, mutta se on kyllä niin pieni (60 cm) että joudun vaihtamaan sen kahta kokoa suurempaan. Puku on ranskalainen ja minun silmissäni se vastasi 50 cm kokoista haalaria, vaihdon siis kerrasta kokoon 71. Onneksi niitä oli vielä jäljellä! Samalla saattoi lähteä tilaukseen myös tähtivalot, jotka suunnittelin laittavani makuuhuoneeseen tunnelmaa tuomaan. Onhan se nyt mukavaa vastasyntynyttä ihmetellä tähtilamppujen loisteessa.. :) Toki lamput tarvisivat vielä sen vanhan oven, jonka päälle lamput saisi kauniisti laitettua. Kunpa joku toteuttaisi näitä suunnitelmia samaan tahtiin kuin näitä ideoita putkahtelee päästä...

Olohuone on melkoisessa lelukaaoksessa.. Kaikkea ei kerkeä raivaamaan, vaikka miten suunnittelisi. No, onpahan edes sängyt olleet pedattuina, pyykkiä pyöritetty, muissa huoneissa järjestystä yritetty pitää yllä. Tuntuu että aamupäivät menee touhutessa ja silti se ei juuri missään näy? Toki kissat ovat varmasti tyytyväisiä kun ovat saaneet ruokansa ja hiekkikset ovat puhtaat. Samoin kun saa lapset puetuiksi päivävaatteisiin, syötetyksi ja juotetuksi, ovat tietenkin tyytyväisempiä kuin nälkäisinä. Ja pyykkien pesuunkin saa menemään aika paljon aikaa, ainakin jos harrastaa tahranpoistoa edes jossain määrin... No, onneksi siivous ei ole ihan prioriteetti ykkösenä tässä huushollissa. Pakko saada tehdä vähän muitakin juttuja, lukea, tehdä käsitöitä ja kirjoittaa vaikka blogia.. Hommat ei kuitenkaan tekemällä lopu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)