lauantai 13. syyskuuta 2014

Viime viikonlopun aurinkoiset muistot ♥

Täällä on viimein selvitty vatsavaivoista viiden päivän kärvistelyn jälkeen, ja toden totta yritetään suoriutua lopusta raskausajasta ilman minkäänlaisia vatsanväänteitä! Huhhuh! 

Viikko sitten lauantaina me vietimme tosiaan Juhon kanssa lapsetonta vuorokautta (ilmeisen rankoin seurauksin = vatsavaivat!). Päivä oli mitä onnistuinein ♥ ja tosin kuin ensimmäisellä kerralla ilman lapsia olimme molemmat ihmeissämme mitä nyt tällä ajalla pitäisikään oikein tehdä? pääsimme heti oikeaan fiilikseen ja onnistuimme nauttimaan vuorokaudesta! :) Mamma haki lapset lauantaiaamupäivästä, jonka jälkeen me lähdimme ajelemaan autolla kohti Helsinkiä. Matkalla pysähdyttiin syömässä kotipizzassa (virhe!) ja siitä jatkoimme matkaa kohti Lasten putiikki ja kaffela Hippulaa. Hippulasta mukaan lähti Lifefactoryn pulloon sopiva imuosa. Kirppispuolelta Mimmille Me&I:n punainen geishatunika sekä kahvilan puolelta nautittiin teet, kahvit ja porkkanaleivokset auringonpaisteessa.


Hippulasta jatkoimme matkaamme Punavuoren peikkoon, jossa oli tarkoitus tutustua Bugaboo Donkeyhin ihan livenä! Sisarusrattaista kirjoitinkin jo tässä postauksessa, kun ihastuin palavasti internetistä saamani kuvan perusteella Bugiksiin. Ja mikä kokemukseni oli sitten ihan livenä! ♥_♥ :D Ne olivat juuri niin ihanat kuin vain voi toivoa! Joten aikamme vaunuja pyöriteltyämme ja kokeiltuamme säätöjä sun muita, laitettiin nämä tilaukseen. Vaunukoppa vaaleanpunaisella kuomulla ja Aatoksen istuimen kuomu vaaleansinisellä kuomulla. Tilausaika oli 4-8 viikkoa, joten siinä ja siinä kerkeävätkö vaunut perille ennen kuin meidän pikkuinen on syntynyt! Mutta pääasia, että ovat tulossa! 

Ja mikä parasta, mä olen rahoittanut nämä kiesit suurimmaksi osaksi kirppiskaupalla! Kirppiskaupan lisäksi vaunuihin tuli käytettyä kelan myöntämä äitiysavustus. Joten tässä on tosiaan samalla laitettu tavaraa ja vaatetta oikein urakalla kiertoon. Eipä silti, että se juuri missään vielä oikein näkyisi! ;) Että ei voi kuin olla tyytyväinen heinäkuussa aloitettuun rahankeräysprojektiin! Ehkä mä vielä rahoitan meille yhden BabyBjörn sitterin tällä samalla innolla... ;)

No, vaunuista varmaan tulette vielä kuulemaan enemmänkin käytännön kokemuksia ajastaan, joten jatketaan vielä vähän lapsettoman päivämme viettoa. Punavuoren peikosta jatkettiin matkaa Ikeaan, josta lähti mukaan Aatokselle juniortuoli, keittiön pöydän päälle uusi lamppu. (Edellinen oli 6:n istuttavan pöydän päällä ja tähän nykyratkaisuun nähden ensinnäkin A. väärällä paikalla katossa ja toiseksi B. vaikka onkin täysin kunnollinen, hyvä ja todella hyvä valonlähde, olen saanut siitä tarpeekseni.) Lisäksi kaikkea muutakin pientä sälää ostettiin. Kauppareissun päätteeksi otettiin hotdogit ja limsat (virhe), että jaksamme kotiin asti ajella. Mietin vähän, että varmaan kannattaisi ottaa nyt se vesipullo suosiolla, mutta päädyin kuitenkin lasilliseen poreilevaa... Kotona pakattiin pyyhkeet ja vettä mukaan ja lähdettiin kohti Raattia ja rantasaunaa. Joskus yhdeksän jälkeen oltiin perillä ja Juho lämmitti saunan. Minä laitoin kynttilöitä palamaan saunamökkiin ja pari tuikkua saunaankin. Oli sen verran lämmintä, että laiturillakin tarkeni istuskella vilvoittelemassa. Kuukin paistoi. Oli oikein onnistunut päätös päivälle. Kotona kellahdettiin samantien vuoteeseen ja nukuttiin aamuun asti! :) 


Sunnuntaina nukuttiin pitkään, paistettiin aamupalaksi kroissantteja ja hillon kanssa niitä syötiin. Juho kuori terassin ympäriltä vähän nurmikkoa pois ja laittoi tilalle kivituhkaa. Sama homma pitäisi tehdä vielä hiekkalaatikon ympärille, niin jatkossa on helpompi ajaa nurmikkokin ympäriltä. Minä kuorin omenoita, poistin siemenkodat ja tein niistä sosetta. 3 litran kattilaan sekalaisia, ystäväni vanhemmilta saatuja omppuja, noin 1,5dl vettä kiehumaan omenoitten kanssa ja noin 10 minuutissa omput olivatkin jo niin kypsät, että soseutin ne vielä sauvasekoittimella. Lisäksi laitoin hillosokeria puoli pussillista sekä puolikkaan teelusikallisen vanilliinisokeria ja keitin noin 10 minuuttia. Hyvää omenasosetta tuli! Soseen laitoin sitten vielä pakkaseen. Vaihdoin kotona vielä uudet päälliset kulmasohvaan. Ne, jotka oli ostettu jo aikoja sitten! Samalla Juho kasasi Aatoksen uuden tuolin valmiiksi. Siinä vaihessa lapset olivat jo kotiutuneet mamman kanssa! Oli kyllä tosi virkistävä reilu vuorokausi! :) Ehkäpä tämän voimalla sitten sen pari vuotta taas jaksaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)