torstai 4. syyskuuta 2014

Kerhon aloitusta ja ystävän vierailua..

Tällä viikolla sen arjen piti alkaa. No, siis kyllähän se omalla tavallaan alkoikin, mutta toisaalta viikkoon on mahtunut myös paljon muutakin kuin arkisia asioita. ;) Maanantaina aloitimme perhekerhon, jossa oli oikein mukavaa. Juholla oli iltatöitä josta kotiutui onneksi jo puolen seiskan pintaan. Tiistaina taas saattelimme Aatoksen kanssa Mimosan omaan kerhoonsa. Kolmivuotiaiden ryhmän nimi on "leppäkertut" joten Mimosalla oli sattumoisin ihan kerhoon sopiva kerhoreppukin mukana. :) Reippaasti asteli tyttö kerhoonsa, Aatos tosin tirautti pienet itkut, kun hän ei päässytkään tänään kerhoon, kuten eilen. Onneksi me vietimme ihan mukavaa aikaa yhdessä kahden tunnin ajan, jonka Mimosan kerho kesti. 

Reipas kerholainen ♥

Aatos - reipas tämäkin ;)

Tiistai-iltapäivänä luoksemme saapuivat ystäväni kahden tyttärensä kanssa. Päivä meni turistessa, syödessä, ulkoillessa, lasten leikkejä seuratessa. Juho jatkoi päiväänsä työpajan merkeissä ja saapui kotiin kahdeksan tienoilla.. Aloin illalla myös lukea Emmi Itärannan "Teemestarin kirjaa", joka pitäisi olla perjantaihin mennessä luettu.. Keskiviikkona ulkoilimme leikkipuistossa lasten kanssa, päikkäreiden aikaan tein pienen kakkusen synttäreitteni kunniaksi! Oikea päivä on tänään, eli torstaina, mutta söimme kakkua jo keskiviikon päiväkahveilla ystäväni ja lasten kanssa. Myöhemmin ystäväni vanhemmat ja ystäväni 2v sisarenpoika kävivät moikkaamassa meitä, tai lähinnä lapsenlapsiaan ja toivat mukanaan hirmuisen määrän omenoita! :) Iltaan mahtui vielä ulkoilua omalla pihalla kuin esikoisen juoksukilpailut yleisurheilukentällä. Keskiviikkona Juhokin kotiutui normaaliin aikaan töistänsä. Jeah! ;) 

Pätkiskakkua ja vähän muuta..


Tänään olemme viettäneet leikkipuistossa aikaa, syöneet ja ystäväni lähti kotia kohden lastensa kanssa puolenpäivän aikoihin. Juho oli herännyt tänään jo ennen kukon laulua, ja lähti junalla kohti Helsinkiä, josta saapuu huomenna puolen viiden aikaan kotiin. Eipä siis kummoisia synttärikekkereitä ole tänään täällä, vaan aion viedä komppaniani Nosh-vaatekutsuille katsastamaan tarjontaa. Huomenna pitäisi vähän siivoilla ja leipasta jotakin. Illalla olen luvannut emännöidä lukupiirin tarinatuokion, toivottavasti saisin kirjankin siihen mennessä luetuksi.. :)

Mukava viikko siis ollut! Sääkin on ollut mitä mainioin jo monena päivänä. Sieltä ne kauniit päivät tulivat, kun jaksoi vaan odotella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)