sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Early Bird?

Early Bird - tapetti
Kuva: www.colore.fi
Tällainen tapetti mulla on pyörinyt päässäni. Olen tähän törmännyt muutamissa blogeissa ja edelleen se kummittelee mielessäni. :) Tätä siis ajattelin tuohon meidän tylsään käytävään jossa tällä hetkellä roikkuu suunnittelemattomasti muutama taulu ja seinäkalenteri. Plaah! 
Kukat ja linnut on mua ennenkin miellyttäneet, mutta nyt tuo keltainen värikin kiehtoo.
Ihanaa lämpöä! Tätä tapettia löytyy ainakin Coloren verkkokaupasta.
Mies onneksi pitää myös väreistä ja näytti vihreää valoa mahdolliselle tilaukselle!
Mitäs pidätte? :)

4 kommenttia:

 1. Sellanen just sun näköinen, mitä nyt olen tässä huomioita tehnyt että teillä löytyy värejä! :)

  Meillä taas vaaleaa ja valkoista eli ei meille sopis. Aikoinaan entisessä talossa oli jotenkin tosi tummaa ja pimeää, joten nyt mä haluan valoa ja valkoista :)

  VastaaPoista
 2. :) Se on kyllä jännä miten nuo sisustusjutut ja lempivärit muuttuvat ainakin itsellä muutamien vuosien kuluessa. Silloin kun hankin edellisen kodin niin siellä oli tapetissa oli kuviota, mutta harmaana ja vaaleasävyisenä. Paljon muutakin oli neutraalissa väreissä, vaaleaa ym. Mut nyt mä olen pikku hiljaa myynyt pois niitä sisustusjuttuja, jotenkaan ne ei enää tänne kotiin "istu" ja sitä kaipaa väreistä tulevaa piristettä! :) Toisillehan vaaleiden värien harmonia luo sitä rauhaa jossa mieli lepää! :) Ymmärrän kyllä senkin puolen. Todennäköisesti jossain vaiheessa elämää, sitä taas tämän retroinnostuksen jälkeen kaipaa taas niitä vaaleampia sävyjä ympärille. Aika näyttää! Mutta musta on ihana katsella teidän kodin kuvia, kun siellä on just sellaista rauhallista ja kaikkea kaunista! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa tapettia, mua kans kiehtois laittaa jonnekkin jotain ton tyylistä, mutta paikka vielä auki :)

  VastaaPoista
 4. Eiköhän sille joku päivä se oikea paikka löydy! :) Tai mulle ainakin käy usein niin, että joku idea pyörii mielessä ja hetkeksi kun koko jutun "unohtaa", niin kai se alitajunta jalostaa idean toteutuskelpoiseksi ja siitä sitten vaan toteuttamaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)