sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Ristiäiskutsujen tekoa ja valkosuklaakakkukokeilu!

Laiskan leppoisa sunnuntai. 
Aatos täytti tänään yhden kuukauden. 
Minä olen aloittanut ahertamaan ristiäiskutsujen kanssa. (Ihanaa!)
Mulla on ollut selkeä visio päässäni, joka pohjautuu aikaisemmin tekemiini ristiäiskortteihin. Jokaisessa kuitenkin jotakin omaa: kortin väri, tarrat ja runot. Kutsuteksti on suht samalla kaavalla sekä jalanpohjat jokaisessa... Mitenkään erityisen juhlavia kortteja en ole halunnut tehdä, vaan sopivasti lapsekkaat kutsut. Täytyy julkaista sitten kun kutsut ovat löytäneet omistajilleen. :)

Ristiäiskorttimateriaalia :)

Tänään sain korttien etukannen tehtyä, sekä etsittyä runon (Eppu Nuotion Ripinä ja Rapina kirjasta) sekä kutsutekstin. Huomenna olisi mentävä tekemään kutsun sisälehti isäni luokse (meillä ei ole tulostinta!) jonne em. tiedot laitetaan + muutama tarra lisäksi. Sitten kortit kuoriin ja postiin. Eiköhän ne ensi viikon aikana valmistu! 

*     *     *

"Vuokko Väyrysen valkosuklaakakku"

Ajattelin että ristiäisiin voisi tehdä valkosuklaa-kahvikakun, mutta kun juuri sillä hetkellä meillä ei jostain kumman syystä löytynyt kahvilikööriä (emme juuri harrasta alkoholeja ;)) niin löysinpäs samana päivänä LumeNellen blogista tämän kakun ohjeen. Melkoisen makiaa on, jopa hieman ällöä jos ei malta pysyä kakkupalan koossa kohtuudessa. Juuri siksi haluan vielä ennen ristiäisiä tehdä tuota valkosuklaa-kahvikakkua, jota tarjosin omissa kolmikymppisissäni jokunen vuosi takaperin, niin kuin kokeeksi. Ristiäisiin voin sitten heittää pallon Veeralle, joka on lupautunut avustamaan leipomisissa. :) Syötyähän tämäkin tosiaan tuli! Eilen meillä kävi Juhon kummit sekä Aatoksen tulevat kummit sekä isäni kylässä. Mukavaa että tulivat, sillä jo sovitut vieraat joutuivat perumaan vierailun koska olivat flunssan kourissa. :( Toivottavasti tauti kuitenkin pian hellittää ja nähdään nämäkin ystävät! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)