sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Operaatio nälkäpäivä.

Minut haastettiin mukaan hyvän asian puolesta. 


Punaisen ristin perinteinen Operaatio Nälkäpäivä järjestetään jälleen 13.-15.9.2012.
Nälkäpäivä on SPR:n suurin vuosittainen keräys, jonka avulla kerätään varoja Punaisen ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla niitä, joilla on suurin hätä. Varoista vähintään 85 % käytetään suoraan avustuskohteen hyväksi. Lisää voit lukea Nälkäpäivän verkkosivuilta.

Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta.

Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti täysin vapaaehtoista.

1. Lahjoita
Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä:
http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/blogiaiditruokkii/lahjoita/ . Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille.
Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta
Kerro Blogiäidet ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseesi nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä. 

Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa-blogista ja  Suski Piiri pieni pyörii -blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. 
Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.

Haasteen pistän eteenpäin seuraaville: LumeNellelle, pampulalle sekä E:lle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)