torstai 13. syyskuuta 2012

Sylikissa ♥ ja shoppailuja lapsille

Kaupasta tarttui nämä matkaan... Juho itse valitsi mieluisat sukkalangat kun pyysin :)

Mulla on sylissäni pikkuinen sylikissa. ♥ Vauva näyttää viimein ymmärtäneen, että jos aikoo päästä nauttimaan yksin äidin sylistä ja pusuista, täytyy olla hereillä silloin kun pienempi isosisko on kanttuvei! (Päiväunilla siis!) No, mikäs siinä! Aika harvinaisia nämä kahdenkeskiset hetket vauvan kanssa onkin. Mimosa saa aamupäivästä usein oman hetkensä, kun Aatos tykkää olla untenmailla silloin. Iisan kanssa ne kahdenkeskiset hetket joutuu oikein hakemaan, kauppareissu tai askarteluhetki silloin tällöin. Parisuhdeaika on tällä hetkellä melkolailla tuntematon käsite. Illalla olisi aikaa kun lapset käy nukkumaan, mutta usein sitä on jo silloin toinen meistä (Juho) niin väsynyt että menee itsekin nukkumaan. No, kaikelle aikansa... Jossain vaiheessa sitä varmasti haikaillaan niitä aikoja kun lapset olivat pieniä... Nautitaan niistä nyt kun se aika kerran on! :) 

Nappasin kuvia eilisen ostoksista, seuraavaksi niitä sitten!

Mimmille Reiman talvikengät, koko 21. -50%

Mimmille juhlamekko (koko 80) ristiäisiin ja häihin. 
Yllätyin kun Juho suostui tähän värivalintaan ;) ja totesi ettei kaikki aina voi olla vaaleanpunaista. Minusta tämä oli oikein sievä mekko Sokoksesta, tässäkin -50%. Tähän meillä on kotona bolero valmiina. Sukkahousut täytyy ehkä hankkia. (En muista löytyykö meiltä riittävän siistejä.)

Iisan mekko löytyi KappAhlista! 
Tähän täytyy hommata joku bolero. Tällä reissulla sitä ei löytynyt. Iisa ihastui Sokoksessa ihaniin juhlakenkiin mutta tylsänä äitinä en kuitenkaan niitä suostunut ostamaan, sillä tällä kenkäfiikillä on jo yhdet sopivat tummat juhlakengät. 

Mimosalle ostin toiset samanlaiset legginssifarkut, mutta kokoa suuremmat (ovat niin suloiset ja mukavat päällä), Lindeksistä. Tuo keltainen paita ja harmaat leggarit olivat H&M:ltä. 

Tämä lähti mukaan Lindeksistä.. Myönnän vähän lähti lapasesta.. Mutta yksinkertaisesti tämä talvitakki ei vaan suostunut jäämään kauppaan, joten kassallehan se oli raahattava...

*     *     *

Lapset hereillä, kohta lähdetään Pertunmaalle käymään Juhon läksiäisissä! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita löysit! :)

  Mulla on aina viime hetken bolerometsästys. Niitä etsitään kissojen ja koirien kanssa ja multa tulee savu korvista kun tästä kylästä ei koskaan niitä löydy kertaheitolla kaikille tytöille. :D Sama on juhlakenkien kanssa. Cittarissa on usein suht halvalla ja hyviä, mutta aina vain kevät- ja joulujuhla aikaan. Miksi niitä ei myydä täällä ympärivuoden, onhan juhliakin ympäri vuoden? :D Tuntuu niin hölmölle lähteä 45km päähän hakemaan muutamaa boleroa tai yksiä juhlakenkiä.

  VastaaPoista
 2. Joo, mekin käytiin lähikaupungissa shoppailee, kun täältä ei tosiaan löydy mitään juhlavampaa lapsille. Musta kyllä tuntuu että tuo Iisankin boleron metsästys tulee tuottamaan harmaita hiuksia... Toivottavasti olen väärässä! ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo viimeinen talvitakki <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) Sitä ei yksinkertaisesti voinut olla ostamatta!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)