sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Meandi-kutsuilta tilattiin seuraavaa.. :)

Pyörähdettiin tänään Aatoksen kanssa Me&I-kutsuilla naapurissa. Juho ja Mimosa jäivät nukkumaan siksi aikaa päiväunia kotiin! Mulla ei ollut suunnitelmissa ostaa mitään tiettyä, vaan avoimin mielin katsastaa mikä kolahtaisi tällä kertaa! Vähän mietin että pitäisikö panostaa vain itseeni, mutta se nyt ainakin jäi... Kokeilin ihania meandi farkkuja, mutta jos mä nyt saisin tässä viikkojen kuluessa painoa pudotettua vielä sen kymmenen kiloa, minkä olen ajatellut, niin jätin nuo farkut vielä mieleeni hautumaan. 

Mutta sitten mä näin ne haaremihousut livenä ja ihastuin! Voi että miten suloiset ne olivat. Olen siis tähän asti miettinyt että kuka niitä ostaa, ovat jotenkin niin epäkäytännöllisen näköisiäkin kuvissa... Hah! Niinpä niin, ei sitä aina tiedä kuinka toiset jutut vain kolahtavat. Tilasin sitten tuon omppubodynkin haaremeille kaveriksi, mutta ne tulee sitten joskus myöhemmin. Ja kaiken lisäksi nää käy tosi hyvin ensin Mimosalle ja sitten seuraavaksi Aatokselle :) (kuvat: www.meandi.se)
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niin on! :) Ja paljonhan vielä jäi sellaista mitä olisi mielihyvin sieltä tilannut lisäksi.. Ehkä sitä vielä joillekin kutsuille syksyn aikana tulee mentyä!

   Poista
 2. Ai että nuo omput on ihania...sopii ihanasti nyt syksyyn!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun vielä malttais odottaa että ne saapuu perille! :) Täytyy ensi kerralla katsastaa niitä sukkia paremmin ja pistää tilaukseen. Nyt oli sen verran napakka aikataulu etten oikein kunnolla kerennyt kokoihin perehtymään!

   Poista
 3. Mulla oli Aarolla tuollaiset housut tassukuviolla ja ne oli aivan parhaat! Tais olla kokoa 62/68cm mutta menivät tosi tosi pitkään. Ne on mulla jemmassa jos vielä joskus tarvii niitä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tilasin kokoa 74/80 joita Mimosa käyttää tällä hetkellä koska nekin näytti siltä että tulevat menemään niin pitkään kuin tarve vaatii ja sit Aatos voikin jo alkaa niitä käyttämään! :D

   Mä en malta odottaa milloin kuulen sulta vauvauutisia! Joko, joko? ;)

   Poista
  2. Ehei vielä pitkään aikaan meiltä uutisia :D Pitää muutenkin odotella että tämä pikkuleikkaus paranee. Kysyin kyllä kirurgilta miten se mahdollisesti vaikuttaa imetykseen jne...? Ihan sillai varmuden vuoksi :D :D Vaikuttaa varmasti kuulemma kun tiehyeitä meni poikki, joten pitää nyt odotella rauhassa että paranee ja tietenkin että tulokset tulee laadusta.

   Poista
  3. Toivotaan pikaista paranemista edelleen niitä hyviä vastauksia ♥ ..ja tosiaan kaikelle on aikansa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)