keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Junasukat, kukat ja uusi arki!

"Junasukat"
Nämä junasukat valmistuivat eilen. Kuvan ihanista sukista löysin täältä ja sitä kautta ohjekin löytyi. Vastaani tuli taannoin Tokmannissa saman väristä lankaa kuin Aatoksen laitokselta saamassa pipossakin oli. Joten siitähän se ajatus sitten lähti. Lanka on oikein ihanaa Wool-lankaa. Huomaamattani aloitin jo toisten samanlaisten sukkien tekemisen... :) Ovat hauskan näköiset ja pysyvät hyvin pienissä jaloissa. Seuraavat sukat teen ohjeen mukaisesti, nämä jätin tarkoituksella juuri vastasyntyneen jalkaan sopiviksi! 

Mulle meinasi tulla jo vieroitusoireita kun pariin päivään en kerennyt blogia päivittämään! (Liekkö huolestuttavaa?) No, joka tapauksessa pari vilkasta päivää takana. Maanantaina selvisi että olenkin jo keskiviikosta asti yksin pikkuisten kanssa ja siitähän iski kunnon selviytymiskriisi mammahormoonien siivittämänä. Luojan kiitos, eilinen on eletty ja siitäkin selvitty. ;) Jotenkin ajattelin hiljaa mielessäni rauhallista laskeutumista yksinoloon niin että keskiviikkona eli tänään ei olisi ollut meillä mitään suunnitelmia ja oltaisiin vaan oltu rauhassa Juhon kanssa keskenämme + tietenkin lapset. Tänään oli kuitenkin koulutus jota kumpikaan meistä ei ollut juuri noteerannut vaikka se jo "ainakin kolme viikkoa" oli ollut ylhäällä. (Paha kun tuo kuukin meni vaihtumaan niin vasta maanantaina se sitten tajuttiin kun kalenteria viimein käännettiin.) Toinen mokoma oli kun isäntä oli täysin unohtanut minun syntymäpäiväni! Joka sekin oli kyllä siellä kalenterissa ollut jo useamman kuukauden ajan merkittynä! Eihän se sitten muuta tarvinnut kuin pinna oli jo valmiiksi kireällä. Huh, kunnon babybluesit oli kehissä. Onneksi omaamme molemmat keskustelun taidon ja asiat tuli selvitettyä, allekirjoittanut ainakin varsin räkä poskella-tilassa. Mutta ehkä se on välillä hyväkin mennä sille tasolle tunteiden kanssa? Jälkeenpäin ainakin tuntuu että moni lukkotilanne selvisi kun pääsi kunnolla itkeä tihrustamaan toisen sylissä. Onhan tässä niin monta asiaa vireillä, yksin kotiin jääminen, sairaalassa oleva äiti, tulevat ristiäiset, Juhon uusi työ jne...
  
Syntymäpäiväkukkani :)
Nämä tulivat sitten aamupäivästä pöytään onnittelujen kera ♥ 


Ja niin vaan se uusi arki sitten tänään alkoi! Hei, ja ollaan jo iltapäivässä ja hengissä kaikki ja suht hyvissä ruumiin ja sielun voimissakin! ;) Käytiin jopa saattamassa Iisa koulutielle ja samaan syssyyn paineltiin kauppaan tupliksillamme jotka jo palasivat huollosta. Ruuan jälkeen käytiin koko porukalla päiväunille, kyllä minäkin torkahdin. Ja siirryin herättyäni jatkamaan rauhallista hetkeäni keittiöön kahvikupin ja tietokoneen ääreen... :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)