sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kirppismietintöjä!

Meillä alkoi tänään kirpparipöytä! Kävimme viemässä aamulla sinne vaatteita ja muita juttuja. Iltapäivällä kävin viemässä uuden satsin. Kyllä se tosiaan on niin, että toisen roska on toisen aarre. Vein sinne nimittäin pari juttua joita mietin että kehtaako niitä edes pistää myyntiin vai olisiko roskis se oikea paikka... Toinen oli sellainen saunatonttu, joka oli ottanut kolhua itseensä ja pinnoitteet saaneet kyytiä hiippalakista ja tossuista ym. Mutta suloinenhan se oli, ei sitä voi kieltää. Joten hinta 0,5e. Hävinnyt oli pöydästä. Toinen oli ihan kaunis muistivihko, jossa oli kuvia sekä ajatelmia. Vihkoseen olin joskus jotakin kirjoitellut, mutta nyt sitten olin irroittanut sen paperinipun ja liimannut sidoksen, ilmeisesti niin taidokkaasti ;) ettei uusi omistaja puuttuvia sivuja edes huomannut? Hinta 0,5e. Sinne meni! :D Tai sitten nää ko. jutut löytyvät jostain "paskimmat kirpparilöydöt" jutusta... :P 

Mä olen yrittänyt pitää hinnat matalina, että mahdollisimman paljon rompetta menisi kaupaksi. Lisäksi yritän, ettei pöydässä olisi liikaa tavaraa, eikä tietysti liian vähänkään. Itseäni ahdistaa tupaten täyteen ahdetut pöydät, niin että mielummin sitten hyppään niiden ohi ihan tyystin. Samoin jos rekeillä on liikaa vaatetta, niin eipä niitä jaksa selata. Lauantaina tilanne oli vielä ihan hallinnassa, mutta mulla olis tuossa pari kassillista lähdössä maanantaina kirpparia kohden... Nyt vaan pää kylmänä, etten liiaksi ahda niitä juttuja sinne.

Mutta vaikka tässä paljon on tullut osteltuakin, niin toisaalta on tää omien, ylimääräisten, kamojen myyntiin pistäminen jotenkin todella puhdistavaakin samalla! :) Huomaan että uuden kodin myötä, toisia sisustusjuttuja ei saa enää "kotoutettua" näihin uusiin puitteisiin. Silloin niille on aika sanoa hyvästit ja pistää eteenpäin. 

Sen verran monta kertaa on kirpparia tullut pidettyä, että osaa jo laittaa ns. sesonkituotteita myyntiin. Tältä kerralta raakkasin kaikki kesävaatteet ja kesään liittyvät jutut pois. Tilalle tuli neuleita, kynttiläjuttuja, talvitakkeja. Muutama juttu pitäisi vielä "ehostaa" myyntikuntoon, ts. pestä puhtaiksi! 

Kirpparilla muuten voi saada hyviä vinkkejäkin! ;) Maanantaina täytyy lähteä katsastamaan vieläkö yksi juttu olisi siellä, missä se oli aikaisemmin nähty! Kerron kyllä, jos vinkkaus piti paikkaansa! :)

*     *     *

Hei, ja saatiin tänään muuten autotalliakin raivattua! Jee, siellä näyttää jo todella paljon siistimmältä ja tyhjemmältä tämän päivän touhujen jälkeen!!! (Mm. tyhjät muuttopahvilaatikot saivat kyytiä pahvinkeräykseen, kirppistavaroita lähti kirpparille ja kynttilälaatikko muutti sisälle. Muutenkin tuli järjesteltyä autotallia mieleiseksi. Ehkä meidän auto joskus sinne tulee mahtumaan?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)