perjantai 28. syyskuuta 2012

Eteenpäin mennään..

Olen nukkunut pari yötä tosi huonosti. Toissa päivänä en meinannut saada unta ollenkaan. Pari kertaa huomasin että olin hetkeksi nukahtanut. Äiti pyöri mielessä. Eilen nukahdin sitten oikein hyvin, mutta heräsin parin tunnin päästä. Sen jälkeen vain torkuin pieniä pätkiä. Jospa tänä yönä saisin sitten jo koko yön nukutuksi? Mieli on ainakin hieman parempi, sen jälkeen kun sai itkettyä vasten Juhon olkapäätä ja äidin luona käyntikin helpotti. Päivä kerrallaan tässä mennään, ihan jokainen meistä. Kävimme tänään Aatoksen kanssa äidin luona. Isäni tuli sinne myös. Nypin äidin kulmat siisteiksi, katsottiin Mimosan 1 v kuvat ja ohjattuna harjoittelin trakeostomiasta imemistä. Hyvin se meni, ensi kerralla sujuu jo helpommin.

*     *     *

Aamupäivästä sain pienen lihaskrampin selkääni sänkyä peittäessäni. Onneksi on jo suht hyvin helpottanut. Nappasin nimittäin heti särkylääkettä ja lähdettiin perhekahvilassa käymään. Siellä sain onnekseni nostoapua tenavien kanssa (toisin kuin täällä kotona olisin saanut) niin pärjättiin oikein hyvin. Kahvikin maistui ja sukat etenivät. Myöhemmin kävin kirpparilla ja vaikken enää uskonutkaan mitään kirpparipöydästä lähtevän, niin yllättävästi sieltä oli ostoksia tehty! Hyvä hyvä! Huomenna viimenen kirppispäivä edessä. Jospa sitä vielä kerran tämän vuoden puolella myytäviä juttuja kaapeista esiin kaivaisi ja pöydän varaisi. Ihmeellisesti se myytävä ei näytä loppuvan sitten mitenkään.

*     *     *

Juho oli tänään imuroinut ja pessyt lattiat sillä aikaa kun me oltiin Aatoksen kanssa Mikkelissä. Mimosa sai nauttia lastenhoitoseurasta pihalla leikkien. Huomenna meille tulee ikkunanpesijä ja jonkinlaista paikkojen raivausta tässä olisi harrastettava. Kirpparipöydän tavarat haettava ja äidin luona käytävä. Papin kanssa keskustelukin on huomenna. Eiköhän me sunnuntaiksi kaikki saada järjestymään. :)

Mimosa kutittelee Aatosta ♥

Aatoskin on jo 7 viikkoa vanha. 

Viime viikkoon verrattuna ei paljoa uutta ole tullut, paitsi hymyjä on alkanut satelemaan entistä enemmän. Unikin maistuu edelleen yhtä hyvin kuin ennenkin! :)

*     *     *

Mimosa on viime aikoina oppinut näyttämään kädellä milloin tulee kakka. Tai siis milloin kakka on juuri tullut vaippaan. :) Lisäksi hän on alkanut ratsastamaan keppihevosilla. Olemme myös aloittaneet xylitol-tablettien antamisen aina ruokailun jälkeen. Tekee hampaille hyvää sekä toivottavasti Mimmin korvatulehduksia se vähän ennaltaehkäisisi. Omaa kieltäkin tulee tosi paljon. Ja paljon myös uusia sanoja. Täytyykin tehdä niistä jossain vaiheessa oma postaus. Huomaan että jatkossa on kuvattava pikku-Mimmiä enemmän. Nyt kun on tullut keskityttyä enemmän Aatoksen ensimmäisten viikkojen ikuistamiseen, ettei ne ihan unohdu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)