maanantai 2. heinäkuuta 2012

Aurinkoinen päivä :)

Oi, tämä päivä oli hyvä päivä - ihan kaikkinensa! :) Aurinko paistoi, äidin kuulumiset olivat hyviä, kaksi kirpparia ilahdutti niin löytöjen kuin fiiliksenkin vuoksi, kissanpennuista viimeinen lähti ihanalle omistajalleen sekä päätimme päivän käymällä saunomassa Raatin rantasaunalla. Kyllä siinä oli hyvyyttä tälle perheelle erittäin paljon! :) 

Tässä oli ensimmäisen kirpparin ostokset. Punainen lipasto Mimosan huoneeseen 5e (leluille ym), keltainen peili 13e sekä ensi kesäksi ostin itselleni nuo korkokengät 2,5e. (Tämän kesän jalkoihin ne mahtuvat juuri ja juuri mutta näky ei valitettavasti "hivele silmää" saati olo tunnu hyvältä..)

Mä olen yhden vaaleanpunaisen lastenhuoneen aikoinani sisustanut (Iisalle) ja tästä toisesta on nyt näköjään tulossa kaikkea muuta. Toivottavasti Mimosa ei ole kovin traumatisoitunut ajastaan äidin retroinnostuksesta joka näyttää pahiten kohdistuvan pienen lapsosemme huoneeseen...?!

Odotan kyllä innolla että pääsen huoneeseen kunnolla käsiksi. Kissanpennut, jotka tähän asti huoneen ovat vallanneet, ovat nyt lähteneet maailmalle ja Mimosan lastenhuoneen sisustaminen pääsee käyntiin. Täytyy käydä huomenna ostamassa valkoista seinämaalia jolla sutia harmaansinertävä takaseinä valkoiseksi. Huoneessa on jo valmiina omppukuvioiset keltaiset verhot jotka paikoillaan mutta muut uupuvat. Autotallissa odottelee sänky (jossa todennäköisesti M ei tule vielä aikoihin nukkumaan itsekseen). Ikeasta on hommattu kattoon lamppu (sekin vielä siis kiinnittämättä) sekä vihreä matto. Ja sitten on sängynpeitossa vihreää ja tyynyissä sinistä ja nyt tuo punainen lipasto sekä keltainen peili joka pääsee seinälle. Sitten odottelee myös yksi kissataulu ja hauska seinävaate paikkaansa! Mulla jo niin kädet syyhyää että pääsen toteuttamaan tuota projektia. Ennen kuva on jo onneksi otettu! 

 
Nämä kaikki viisi yläkuvien vaatetta maksoivat yhteensä 3e MLL:n torikirppikseltä. :) Ja tuo alempi Me&I paita oli 5e. Iisa oli sitä mieltä että tuota hän voisi suostua pitämään, joten ostin sitten. Iisakin oli myymässä omia vaatteita torikirppiksellä isänsä ja tämän avopuolison kanssa. Muitakin tuttuja näkyi paikalla runsaasti ja tunnelma oli mukava. Tosiaan sää oli aurinkoinen joten varmasti kaikki saivat tapahtumasta jotakin irti! :) Näitä lisää!


Laitoin tähän vielä joskus aikaisemmin ostamani kirppisjutut. Kalenteripyyhe vuodelta 1979. On niitä rumempiakin nähty, tässä löytämässäni oli ihana tuo omppukuosi ja toki syntymävuoteni, niin ei voinut jättää ostamatta! Ja ihana Pekka Töpöhäntä lähti mukaan samalla kerralla! 

Otan, otan! Hokee pieni tyttäreni ja haluaa karjalanpiirakkaa ja mehua ja banaania ja mielellään vielä IHAN ITSE! Onneksi äidin syöttämänäkin välillä maistuu, mutta mieluiten Mimosa hoitaisi jo nämä syömishommat ihan itsenäisesti!!! Huh, mistä tätä päättäväisyyttä on siunaantunut? (Hmm... ;) )

Mimosa ja Juho saunamökillä! :)

Juholla jatkuu huomenna työt... Mutta onneksi isyyslomakin jo kohta häämöttää!
Tässä kahdessa viikossa on kerennyt kyllä tapahtua vaikka mitä. Onneksi saimme kuitenkin päättää tämän lomasession rentoutunein mielin! :)

4 kommenttia:

 1. Voi ei, itseäkin syyhyttäisi kauheasti aloittaa lastenhuoneen sisustus, mutten jostain syystä ole vielä raaskinut luovuttaa vierashuonetta siihen tarkoitukseen. On niin kätevää, kun kyläilevälle kummitädille on antaa ihan oma huoneen vuodesohvineen kaikkineen - ja miten minä edes OSAISIN nukkua eri huoneessa kuin poika :O. Ikean-reissu tosin on jo suunnitteilla, joten ehkä sitten saadaan myös tämä projekti etenemään.

  Pekka Töpöhännät on muuten meidänkin (lue: minun) suuria suosikkeja, tarkoitus olisi kerätä kaikki kirjat.

  VastaaPoista
 2. :) Meillä "vierashuoneen" virkaa on tähän asti toimittanut Iisan huone jossa suht iso sänky. Iisa sitten on makoillut patjalla meidän makkarissa jos huoneestaan joutunut luopumaan. Mut ymmärrän hyvin että jos meilläkin olisi jo ollut vierashuone sisustettuna, tähän lastenhuoneprojektiin olisi ollut ehkä nihkeämpi ryhtyä, mutta nyt kun huone on lähes autio on mukava alkaa sisustusprojektiin! :) (Ja tosiaan M ei varmastikaan vielä vuosiin tuossa huoneessaan tule nukkumaan jos entiset merkit paikkaansa pitää... ;) Iisa taisi olla 7v kun muutti omaan kammariin nukkumaan! Ohhoh! :D )

  VastaaPoista
 3. Hei nyt mun tekee mieli taas kirpparille... apua... :D

  Tuo lipasto on aivan ihana <3 Mun kaverilla oli kans joskus tuommonen, samanvärinen yms ja löysi sen myös kirpputorilta ja olin jo silloin kateellinen siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparille vaan! :D
   Mä olin kyllä niin tyytyväinen tuohon lipastolöytööni! Vielä kun löytäisi vauvallekin jonkun lipaston tms. eihän tässä ole vielä mikään kiire... nim. muutama viikko laskettuun aikaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)