torstai 12. heinäkuuta 2012

Hetkiä kaksin, äidin luona käynti ja Mimosan huoneen sisustus!

Me vietettiin eilen mieheni kanssa iltaa kahdestaan! Mimosan kummi ja samalla myös hyvä ystäväni tuli vahtimaan Mimosaa ja Iisa oli isänsä luona. Eipähän ole ollut tämmöistä hetkeä sitten.. Hmm. En muista? :) Otimme suunnaksemme Mikkelin ja Pruuvi ravintolan. Alkupaloiksi talon salaattia sekä etanapannu. Pääruoaksi Juho otti maksaa ja minä pihvin. Herkullista oli. Ja mikä ihaninta - oli se että oli aikaa katsella toista silmiin ja löytää se rakastunut olo! Kukaan ei myöskään keskeyttänyt lauseitamme ja ihanaa oli vain olla ja nauttia hiljaisuudesta myöskin. Jälkiruokakahvit nautittiin torilla. Kotiin ajelimme Ristiinan kautta ja tien mutkien ja kuoppien johdosta mua yllättäen supistelikin aika lailla koko matkan takaisin kotiin! :O Ohhoh! Kotona oltiin pärjätty hyvin, iltapalat ja yöpuvut oli jo Mimosalla päällä kun tultiin ja neiti Riehuli innostui silminnähden kun vanhemmat palasivat kotiin! :) Seuraava kahdenkeskinen hetki voikin sitten olla - no sitten joskus kun vauva on tarpeeksi vanha! :) 

*     *     *

Tänään kävimme äitini luona Helsingissä Iisan, Mimosan ja Juhon sekä tätini kanssa. Viikko sitten näin äidin viimeksi ja äiti oli nyt mielestäni paremmassa kunnossa kuin silloin. Käynnistä jäi hyvä mieli! Keskustelua helpotti myös suuresti A4 kokoinen paperi jossa oli kirjaimet sekä numerot. Se ja huulilta lukeminen auttoivat kovasti keskustelussa. Tulehdusarvokin oli jo taas laskusuunnassa, alle 120, toisin äidillä oli ollut aamusta vähän lämpöä mutta ei tosin enää päivemmällä. Edellisenä päivänähän tulehdusarvo oli jo kivunnut 199.. Huomenna tai perjantaina sitten näillä näkymin kohti Kuopiota. Kaitpa se sitten sieltä selviää että mitä on siellä ajatus tehdä? Tällä hetkellä kun en oikein ole varma monestakaan asiasta! Ja kaikki puhuvat vähän eri lailla.. Äitikään kun ei ole oikein varma missä se tulehdus tällä hetkellä oikein on. No, kaikki varmasti järjestyy!

Mua hieman lopuksi suretti se etten tiedä jaksanko enää lähteä Kuopiossa käymään äidin luona näinä viimeisinä raskausviikkoina, nyt siis 37+5. Ja sitten kun olen synnyttänyt niin missähän lie äiti on silloin? Tietysti jos Mikkelissä niin sitten toki matka on lyhyt, mutta Kuopioon vastasyntyneen kanssa ei kuitenkaan ihan heti voi lähteä. Mulle tulee hirmuinen ikävä äitiä kun tai jos en häntä näe moneen viikkoon... Etenkään edelleenkään kun ei pystytä kommunikoimaan puhelimitse. Jospa nämäkin nyt vaan järjestyisi. Pitäisi vaan muistaa että turha on surra mitään etukäteen, se on vaan ihan turhaa kuormitusta itselle.

Huomenna sitten vielä puhelua Helsinkiin, joko Kuopio edessä vai vasta perjantaina. Lupasin selvittää asian, kun isä ja mummo menevät äitiä katsomaan jos on vielä Töölössä, mutta jos äiti siirtyy jo huomenna niin eivät sitten huomenna reissaa minnekään. Jotenkin noihin puheluihin suhtautuu aina hieman pelonsekaisin tuntein kun pelkää kuulevansa jotain mitä ei haluaisi. Tänäänkin viimeksi oli olo kuin kohta tulisi vetelät alle ja muutenkin oli ihan vetämätön ja jännittynyt olo ennen soittamista. Vaikka hoitajat miten kertovat että vointi on samanlainen kuin aikaisemminkin, mutta itse sitä pelkää vain pahinta! Tää täytyy jatkossa muistaa jos joskus jossain osastolla vielä tulen työskentelemään, että omaiselle soittaminen voi olla tosi stressaavaa etenkin jos takapakkeja on matkan aikana muutenkin riittänyt. Täytyy olla hienotunteinen. 

Niin ja todetaan että äiti odottaa Kuopioon siirtoa mielissään! :)

*     *     *

Mutta laitetaan sitten vielä vähän piristystä kuvien muodossa! Sain viimein Mimosan huoneesta otettua kuvat kun se nyt on suht valmis! :) Oikealla kuva siis silloin kun vielä kissanpennut olivat majoittuneena huoneeseen. Tuon takaseinän tummanharmaansinisen maalasin valkoiseksi. Muuten sama huone. Ja nyt voi kyllä sanoa että olen tyytyväinen tähän aikaansaannokseeni! :) Eikös tullutkin pirteä ja aurinkoinen? 


Omppuverhot, vihreä elefantti pussilakana sekä oranssi leijona tyynyliina ovat Ellokselta. Kirpparilta löytyi sänky, lammastyynyliina, myyrätyynyliina sekä Kaalimaan kakara nukke. Myös tuo eläintarha-aiheinen seinävaate oli löytö kirppikseltä (taisi olla 0,5e). Tuo lintutyynyliina on omasta lapsuudestani!

Kissataulu Ikeasta, lipasto, peili ja peilin kautta näkyvä kiikkutuoli kirpparilta!

Mä olen koululaisena tehnyt puukässän tunnilla tämän hyllykön! 
Nyt sitä koristamaan pääsi nämä lelut josta kaikki muut kirpparilta paitsi tuo pieni ihana nukke joka on omasta lapsuudestani säilynyt!

Mimosan huoneesta löytyy myös Ikean vaatekaappi ja ikeasta myös tuo vihreä matto ja ensimmäisessä kuvassa näkyvä keltainen pilvilamppu!

Tässä muutama kirppariostos tiistailta. Käyttämätön 140cm paita Iisalle, ihana purkki ja marjanpoimuri. Sitten nettikirppikseltä saapui tämä ihana apina (sama apina kuin tuossa hyllykössä aiemmin), jollaista ihastelin serkkuni luona pienenä! Nyt meillä on ihan ikioma peukalon imijä ;)

Ja tässä vielä muutaman saappaat jotka meiltä löytyy! Ekat on ostettu uutena, joskus silloin kun odotin Mimosaa. Taitavat vaan jäädä käyttämättä kun ovat niin pienet (19), mutta ovathan eri suloiset ;) Ja noi loput on ostettu kirpparilta, kokoa 20,20,23 ei noin suloisia pieniä saappaita voi mitenkään jättää ostamatta!!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)