perjantai 13. heinäkuuta 2012

Pieniä varpaita ja kantapäitä! 38+0 poks vaan! :)

Viime yönä heräsin pienten jalkojen potkaistessa naamaani. Siihen ne olivat löytäneet paikkansa tyynyliinalleni. Hetken ihmeteltyäni annoin jalkojen jäädä paikoilleen ja siirryin hieman tyynylläni taaksepäin. Siihen ne pienet, hieman tuhnuiset, pikkuvarpaat jäivät nukkumaan. <3 Tämä on nyt tätä aikaa. Ihanat pikkuiset ovat elämässäni ja kohta meillä on pikkuinen vauva lisää. 

Pikkuinen vauva sai tänään uuden kotiintulohaalarin, kokoa 50. Olen ihastellut sitä haalaria riittävän monesti että tänään sitten nakkasin sen vain mukaan ostoskärryihin ja that's it! Mitä sitä tekemään asiosta turhan vaikeita? (Sillä meiltähän löytyi myös toinen ihana kotiintulohaalari, mutta niinkin isossa koossa kuin 56... Sehän olisi ollut vauvalle varmasti ihan hervottoman suuri ;)

Tällä vauvalla näyttää olevan usein hikka ja pienet kantapäät liikkuvat vilkkaasti, etenkin tuossa vasemmalla puolella masuani. Myös oikealta alhaalta tuntuu välillä joku kopasu, tai joskus jopa työntökin. Mutta enemmän tuossa vasemmalla. Viime päivinä on alkanut olla noita harkkasupistuksia vähän useammin kuin aikaisemmin. Ei mitään kipeitä, välillä vähän ehkä semmoisia tukalia, mutta ei näillä vielä aikoihin synnytetä. Juurihan tässä on vuorokausikin vaihtumassa ja mulla poksuu 38+0 raskausviikot. Montahan päivää jäljellä masumiehellä yksiössään? 

Nyt taitaa olla aika mennä yöpuulle.

*     *     *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)