perjantai 20. heinäkuuta 2012

Vauvan kotiintulovaatteet ja oma lipasto ♥

Tässäpä meidän vauvan kotiintulovaatteet! KappAhlin Newbie mallistosta nuo 56cm housut ja 50cm body. Polarn O.Pyretin hattu ja Cirafin 50cm froteinen haalari. Sukat puuttuvat kuvasta, mutta eiköhän näillä muuten pärjätä. :) Voii, ajatella että meillä on oikeasti kohta täällä pieni poika joka käyttää juuri näitä vaatteita! Ei sitä meinaa kyllä lainkaan tajuta vielä, vaikka masu iso onkin! :))

Tämä lipasto me ostettiin vauvalle paikalliselta kirpparilta. Se oli jo ilmeisesti (hinnan alennuksesta päätellen) odotellut meitä siellä jo jonkun aikaa, mutta vasta kun tajusin että oikeasti lipasto tarvitaan niin sitten oikeastaan kertanäkemältä tajusin että tässähän voisi olla yksi mieluinen! Kun Juhokin näytti vihreää valoa niin poishan me se sieltä kirpparilta tuotiin! Oikein olen tyytyväinen ostokseen. Maksettiin siitä 175e. Että eihän se ihan ilmainen ollut, mutta uusikin olisi tullut maksamaan vielä ehkä enemmänkin! Tässä laatikossa on 50-56cm vaatteet ja tuosta ensimmäisestä löytyy vaipat, harsot, tissiliivinsuojukset ym.


Lipastossa on viisi laatikkoa jonne hyvin mahtuvat vauvamme vaatteet tällä hetkellä. Mukavinta on vielä se että lipasto mahtui hyvin makuuhuoneeseemme, ei tullut yhtään liian tukalan tuntuista. Mitään hoitopöytiä meillä ei ole eikä tulekaan. Sängyllä saa hyvin vaipat ym. vaihdetuksi. 


Vauvan häkkisänkyhän meiltä löytyy kyllä, mutta varsin vähällä käytöllä se on ollut. Koska Mimosa makoilee perhepetissä, niin voipi olla että yritän saada pikkuveikan nukkumaan tuossa häkkisängyssä vieressäni. Katsotaan kuinka suunnitelmat onnistuvat.. Mutta ajatuksena kuitenkin että jatketaan vielä nukkumista pienimpien kanssa yhdessä... :)

Mimosa päiväunilla ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)