perjantai 6. heinäkuuta 2012

Neuvolaa, mansikoita ja saunareissu!


Tämä päivä alkoi mansikoilla. No ehei, ei alkanut. Vaan neuvolalla! Rv 36+6 menossa. Vauvalla oli asunnossaan kaikki kunnossa ja myös minä voin fyysisesti hyvin. Olin jopa laihtunut 200g viikossa! :) Joo, ei tosiaan huolta, painoa on kyllä tullut ihan riittävästi raskauden aikana. Masumies makoilee tällä hetkellä sujuvasti sammakkoasennossa, peppu siis keskellä ja siten saa kantapäillään mukavasti työnnellä äitiä molemmista kyljistä! Pääkin vielä liikkuu vauvelilla että kiinnitetty ei olla, eikä nyt vielä semmoista "pallo haarojen välissä" - oloa ole ollutkaan. Terkkarin mielestä vauva voisi olla tällä hetkellä jopa alle 3 kg, eli suht pieni. Hyvä hyvä! :) Viikon päästä taasen neuvolaa edessä!

Mimosan päiväunien aikana ajattelin lueskella kirjaa ja ottaa aurinkoa. Mutta auringonottopaikalleni ei aurinko vielä siihen aikaan päivästä paistanutkaan ja tuo paikka minne baden-badenini sitten lopulta laitoin oli hieman turhan näkyvällä paikalla etten viitsinyt siinä bikiineileni riisuutua. Lopulta lähdin maalauspuuhiin ja nyt on Mimosan huoneen takaseinä toiseen kertaan maalattu. Huomenna voisi sitten siivota sen lattiasta kattoon ja pistää tavarat paikoilleen! :) Ihanaa päästä asiassa eteenpäin! Sitten mietin vielä pikkuveljen vaatteitten säilytyspaikkaa ja kävimme Mimosan kanssa kirpparilla ihailemassa yhtä vanhaa lipastoa joka siellä oli myynnissä. Juhon kanssa juteltuani varasimme lipaston ja huomenna menemme sitä hakemaan! Nyt on sekin sitten hommattu. Seuraavaksi voisi vielä miettiä tulevia vaunureissuja, eli tilatakko vielä yhdet tuplikset vai ei? No, siis en mä kyllä osaa edes kuvitella itseäni työntämässä noita mustia tupliksia juuri siitä syystä että ne on MUSTAT! Eiköhän tässä jotkut kiestit kerkeä vielä hankkimaan ennen kuin vauva syntyy?

Myöhemmin lähdimme vielä maalle keräämään vähän mansikoita ja samalla saunomaan rannalle. Mäkäräiset meinasivat syödä allekirjoittaneen täysin, mutta en luovuttanut ennen kuin kipponi olivat täysiä. Rannalla Juho ja isäni ahersivat sillä aikaa laiturin kimpussa (Mimosa nukkui toisia päikkäreitä autossa), parantaen sen vedenpinnallapysyvyyttä. :) Hei ja mä kävin masuni kanssa ensimmäistä kertaa tänä vuonna uimassa lammessa! Sen verran oli lammen vesi lämmennyt että teki oikein jopa mieli mennä pulikoimaan. Iisakin viimein soitteli ja kysyi voisiko vielä olla yhden yön siellä "heppaleirillä". Kyllähän lupa heltesi ;) toinen oli niin innoissaan asiasta! Huomenna sitten tyttö kotiutuu pitkältä leirireissultaan! 

Erittäin Mimosamainen istumistyyli, jalat päällekäin :) Tässä ollaan rantasaunalla!

Juho ja isäni ahkeroivat laiturilla..

Ahkerat pyllistelijät ;) 

Tämä Kalevalan pätkä on seinätauluna rantasaunan pukuhuoneessa! 
Mikäpä sopisikaan tähän saunaan paremmin huoneentauluksi? Ei mikään!


Kotimatkan varrelta...


Ja ilta päättyi tähän! 6,5 litraa mansikoita oli tämän päivän saldo. :) Jospa sitä muutaman litran vielä saisi säilöön ja sitten loppukesän mansikat pistelisi poskeen! Toki on niitä mansikoita syöty tänäänkin ihan ähkyyn asti! (Mansikka-kaitaliina on muuten omaa tekoani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)