maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kirppistelyjä ja mansikkainen kahvihetki...

Kuvasin muutamia kirppislöytöjäni kaappien syövereistä! Mä olen niin nyt hurahtanut näihin kirpputoreihin että joka viikko niillä on käytävä, ainakin kerran, pari ehkä kolmekaan ei ole liioittelua? Mutta, toisaalta kun käy usein niin huomaa heti uudet jutut eikä aikaakaan kulu niin paljon. Lisäksi ikinä ei voi tietää mitä tulee vastaan. :) Ehkäpä juuri siinä onkin se viehätys! Täsmä ostoja onkin sitten paljon vaikeampi toteuttaa... Mutta löytääkös sitä kaupastakaan sitä mitä sinne lähtee hakemaan, ei ainakaan joka kerta!
Marimekon Jokapoika-paita, 5e ja pallopaita 7e. Molemmat erittäin siistissä kunnossa, ei nypyn nyppyä ja värit kirkkaat (kuva ei tee oikeutta vihreälle paidalle). Molemmat kokoa 130. Tuolle jokapoika-paidalle ei ehkä ole käyttöä vielä 7 vuoteen... Mutta klassikko mikä klassikko. Ei se kaapissa paljon tilaa vie. :)

Kirppikseltä löytyi myös nämä 86/92 kokoiset yökkärit 3e kpl. Todella hyvässä kunnossa ja koska olin Mimosalle ostanut 74/80 kokoiset vastikään parilla kympillä kaupasta (kuuluvat siis samaan settiin), en pitänyt hintaa kalliina koska näissä ei ollut mitään moitittavaa ja pidän kuoseista!

Velouria Mimosalle ja vauvalle tähti-pöksyjen muodossa, 1e kumpainenkin.

Vauvalle bodyjä! Nämä kaikki ostettu fb-kirppareilta.

Vauvalle 50cm kokoinen body 0,5e!

Mullekin löytyi nämä Marimekon paidat, päälimmäinen 1,5e ja alempi 7e (fb-kirppikseltä).

Tämän ihanan pienen mekon olen ostanut, vaikka tyttövauvaa meille ei nyt povattukaan ;) Onhan noita nukkeja vaikka... :) Tää taisi maksaa joku 1,5e.

Pottakirja Mimmille 0,2e ja omenakori 0,5e.

Ja oma, rauhallinen, kahvihetki näytti hetken tältä.. (Kunnes Mimosa parin minuutin päästä heräsikin sitten aivan väärällä jalalla, you know?)

6 kommenttia:

 1. Nyt on pakko lähteä huomenna kirppistelemään... vaikka vannotin etten vielä käy!

  VastaaPoista
 2. :) Toivottavasti teet hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
 3. Facebookin kirppikset ovat kyllä aivan mahtava keksintö, siellä on tullut myytyä meidän pieneksi jääneitä vauvanvaatteita vinot pinot ja hyvin hinnoin. Itse olen innostunut viime aikoina myös Tori.fistä, jolla olen nyt myynyt meille turhaa elektroniikkaa ja huonekaluja. Meillä on yläkerran häkkivarasto täynnä tavaraa, joten kunhan vaan jaksaa niitä kuvailla ja mittailla (ja saisi ne sieltä tavarapaljouden alta raahattua esiin!), niin hyvin tuntuvat menevän kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan nuo nettikirppikset ovat kyllä hyviä. Mäkin oon myynyt siellä jonkun verran vaatteita, nyt vaan en oo hetkeen jaksanut kuvata mitään myyntiin/mittailla. Jospa sitten kun vauva on saatu maailmaan..?! :D

   Poista
 4. Sä oot kyllä ihan super-kirppistelijä! Löydät kaikkea ihanaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D "Etsivä löytää"! Joskus mäkin oon ajatellut ettei sieltä mitään löydä, mutta nyt kun on ollut aikaa tutustua tähän kirppismaailmaan, niin olen tosiaan positiivisesti yllättynyt ;) Ja tietty omatunto pysyy "puhtaampana" tästä kulutuksesta kun on kierrätyskamaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)