perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hevosleikkejä ja tivolielämää!

Mitäs tänään, mitäs eilen? Hetki meni että täytyi muistella. Mutta kirjoitinhan mä eilen blogiakin ;) joten päivä palautui kuin palautuikin mieleen! Tänään sentään tuli otettua valokuviakin muistoksi. Koska tänään on äitini syntymäpäivä, täytyi hänelle käydä ostamassa tietenkin lahja sekä kortti! Iisa jäi kaverinsa  kanssa leikkimään kotiin ja me käytiin Mimosan kanssa tekemässä kauppareissu. Mummolle ostettiin nomination-pala jossa oli kolme pinkkiä kukkaa. Sitten haettiin kissoille kiimanestopillereitä sekä muutama puuttunut elintarvike kaupasta. Myöhemmin sitten huristeltiin Mikkeliin ja siinähän se päivä mukavasti menikin, synttäreitä juhlistaessa sairaalalla että Tivoli Seiterän pyörteissä ;)

Mimosa tutkailee haravaa..

Meille muutti tänään tämmöinen ihana apina, selän lapussa on päivämäärä 31/7/1979
eli kaveri on vanhempi kuin minä!! :) Vauva voisi muuten syntyä hyvin tuona päivänä tänä vuonna! ;)

Mimosan kirsikkapuun satoa ♥ (vaikka melkoisen kirpakoita ovatkin)

En tiedä tuleeko kenellekään muulle koskaan sellainen olo että oma koti on muuttumassa salamyhkäisesti hevostalliksi tai joksikin vastaavaksi??? Mulla on aina välillä sellainen olo. Pihalla on hevosilla ihana pihatto sireenipuskien vieressä, puskat ovat täynnä esteitä (Oksereita, ristikoita, pystyesteitä jne.. myös kunnan hoitamalla viheralueella niitä näkyy.), Kuisti toimittaa tallin virkaa ja maneesi, jossa lisää esteitä, on tietenkin meillä täällä sisätiloissa, keskittyen lähinnä olohuoneeseen...) Keppihevosia täällä laukkailee vaihtelevat määrät, riippuen siitä onko Iisa isänsä luona vai täällä. Meillä taitaa olla tällä hetkellä kolme kappaletta ja isän luona tällä hetkellä loput kolme. Mutta usein ne valtaavat kyllä molemmat kodit. Tänäänkin mä jouduin hevoshommiin, kun tytär oli jättänyt kaksi hevosta laitumelle riimunaruissaan. Iisa kiitteli kun olin siirtänyt hevoset tallinpuolelle kun lähdimme kaupunkiin.. Pientä petrausta vielä siis hevosharrastus vaatinee, ennen kuin voi edes harkita omaa ponia.. Alan kirjallisuus on tytärtäni kiinnostanut jo jonkun aikaa. Muutaman kirjan on lukenut kokonaisuudessaan itse ja sitten paria luetaan iltalukemisena. Eiköhän niistä jotakin jää mieleen? :)

Ihahahaa! 

Mikäs täällä varjossa ollessa..

..Ja herkutellessa vasta kaadetulla apilalla!

Toisaalta esteet kyllä hieman rajoittavat taaperommekin liikkumista, että toisaalta ihan hyvä niin! :)

Äiti sai isiltä ruusuja ♥

Syntymäpäiväsankaria juhlittuamme painelimme Heseen ja sitten tivolialueelle Mikkelin kirkkopuistoon. Ensimmäiseksi tilasimme hattarat ja Iisalle poppareita. Naminaminami! Taisi hattara olla rakkaalle aviomiehellenikin oikea ostos ;) Muistui mieleen ensimmäinen kesämme rakastuneina ja se kun kävimme  Särkänniemessä kahdestaan nauttimassa aurinkoisesta päivästä, toisistamme ja hattaroista! ♥ I love you!!!

Panu pitelee meidän herkkuostoksia :)

Mimosa kummisetänsä Panun sylissä


Kummitytöllä riitti virtaa painella sinne ja tänne!

Välillä Mimosa pisti tanssiksikin kun tuli oikein hyvää "jytää"!


Tivolissa tytöt saivat pallot ilmaiseksi, jotain ilmaistakin vielä on olemassa tässä rahan ahneessa maailmassa? Mimosan pallo teki ainakin erityisen iloisaksi!

Pojat kävivät vähän hurvittelemassa "Crazy Dancessa"! Taisi olla yllättävänkin raisua menoa, joten ihan hyvä että Iisa ei tähän laitteeseen lopulta halunnutkaan!

Ja meitä nauratti kun pojat pyörivät laitteessa :D


Iisa kävi Juhon kanssa talossa jossa oli kaiken maailman liikkuvia osia. Ja molemmat olivat sitä mieltä että se oli hurja! Ihme ettei kuulemma onnettomuuksia siellä sattunut kun pimeässä lattiat liikkuvat ym!

 Seuraavaksi Iisa valitsi tämän keinun missä kävi pyörimässä.

Ja viimeiseksi kahvikupit! Nää on mun suosikkilaiteet aina! :)


Tivolissa oli mukavan rento tunnelma. Viileä, mutta toisaalta meille juuri sopivan lämpöinen ilma varmaan hieman rajoitti ihmisten intoa tulla tivoliin, mutta se ei tietenkään meitä haitannut kun ei tarvinnut jonotella. Me pärjättiin kuudella laitelipulla, joista Iisa siis käytti 3, ja pojat loput. Kuuden lipun hinta taisi olla noin 16 euroa. Lisäksi Iisa koetti tuuriaan onginnassa sekä narunvedossa, jotka oli 3e per pulju. Kiva oli käydä, rennolla mielellä. Oltiin sopiva aika ja lähdettiin pois! Oli semmoinen matalan kynnyksen paikka. Yleensä sitä jos lähtee huvipuistoon, niin varta vasten joutuu ajalemaan muutaman sata kilometriä ja tietenkin siellä on sitten viihdyttävä ja kievottava laitteissa aivan väsymykseen saakka. Musta tuntuu että me tullaan jatkossakin harrastamaan tivolissa käyntiä ;-) ja toki voi suositella kaikille muillekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)