lauantai 7. heinäkuuta 2012

Ystävän kanssa ex. tempore kahvittelureissulla!

Tänään sain vihdoin esikoisen kotiin! :) Heppaleiri oli ollut mukava, toivotaan siis että ensi kesänäkin Iisa pääsisi leireilemään ja touhuamaan samaan paikkaan! :) Sain tänään myös puhelun ystävältäni ja hän ehdotti ex. tempore reissua Miekankosken kahvilan maisemiin! Ja koska meillä ei ollut silloin mitään suunnitelmia ja Mimosakin heräsi juuri päiväuniltaan niin pääsimme lähtemään lähes samantien! Ihanaa että elämässä kaikkea ei aina tarvitse niin suunnitella vaan kivoja asioita tapahtuu aina silloin tällöin lähes itsestäänkin! :)
Iisukka Miekankosken kahvilan rantaterassilla

Mun tytöt lähdössä hiekkalaatikolle, ensin oltiin tosin herkuteltu mansikoilla, mehuilla, kahveilla, karjalanpiirakoilla ja jätskillä. Jokaiselle jotakin mieleistä ;)

Mimosa uusissa crokseissaan :) ja kesämielellä!

Tytöt leikkivät yhdessä hiekkalaatikolla

Kahvilan portailta


Ystäväni ja Iisan kummitäti innostui myös hiekkalaatikolle :)

Kosken kohinaa!

Kahvila sijaitsee saarella ja tie on tehty menemään siltoja pitkin!

Miekankosken kahvila

Ja mulla poksui 37+0!
Kolme viikkoa laskettuun aikaan ja mun masu on kyllä jo melkoisen muhkeassa koossa! 

*     *     *

Haimme tänään myös vauvan vaatteille tarkoitetun lipaston kirpparilta. Se tosin on vielä autossa odottamassa paikoilleen pääsyä. Mimosan huonettakin pääsin jo sisustamaan ja Juho sai lampun, ilmeisesti ärräpäitä latoen ja samalla Ikeaa kiroten, laitettua kattoon! Aurinkoinen on! :) Vähän vielä mietin huonekalujen järjestystä ja pikkuhyllyn, peilin, seinävaatteen ja taulun paikkoja. Ehkä ajatus yön aikana selkeytyy, mutta on kyllä jo kerrassaan oikein söpö huone tulossa! :))) Tykkään!

*     *     *

Huomenna saamme Juhon serkun perheineen kylään ensimmäistä kertaa! Täytynee vähän järjestellä paikkoja sitä ennen. Liiasta puunauksesta kun ei valitettavasti voi viime aikojen osalta puhua.. Niin ja kerrotaan äidinkin kuulumisia. Tulehdusarvo on jo hyvin laskenut ja dreeni otettu pois. Korvasta ei ole tullut vuotoa ja kuumeeton on ollut. Nielemisharjoituksia äiti on päässyt tekemään ilmeisesti nyt päivittäin, eilenkin oli mennyt kiisseliä. Toivotaan että nielu kuntoutuisi harjoittelemalla pikkuhiljalleen. Maanantaina sitten edessä kontrollimagneettikuvaus ja toivon mukaan edelleen sitten jatkuu hyvät uutiset. Viikonloppuna ei toivottavasti suuria myllerryksiä tule. Katsotaan jaksanko lähteä äitiä tervehtimään viikonlopun aikana, vai jääkö reissu ensi viikolle? Nyt nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)