perjantai 27. syyskuuta 2013

Olohuone juuri nyt! :)


Nyt olohuoneessamme alkaa olla viimein sellaista tunnelmaa mitä sinne olen toivonutkin. Nyt se alkaa näyttää "meiltä". :) Muutosvaiheet voi käydä tsekkaamassa täältä. Mä olen niin ihastunut tuohon sini-pinkkiin kukkaseinään. ♥ Viime viikolla (kutomisharrastukseni innoittamana) muistin noin 8 vuotta sitten tekemäni seinävaatteet, jotka eivät ole olleet vuosikausiin missään esillä. Nyt ne löysivät tiensä takaisin seinälle, kun sopivat niin mukavasti sävyihin.Sohvan päälle löysin fb-kirppikseltä kivan vihreän täkin ja paikallisesta Sisustus Sofia -liikkeestä ostin nuo Vallilan ihanat kukkaiset sisustustyynyt jotka sopivat mielestäni erittäin hyvin sinisen tapetin kaveriksi. Lisäksi siinä on alennuksesta joskus ostetut pelargonia-sisustustyynyt, sekä aiemmin ostama vaalea-harmaakukkainen tyyny (Sisustus Sofia). Eilen valmistui myös tuo juhannusruusu-matto ja Vallilan sini-oranssi kukkaiset verhot saivat jatkaa matkaansa seuraavaan "kotiin". :) Ja minä sain vaihdossa rahaa, mutta myös nuo ihanat valkoiset verhot sekä mahtavaa retrokangasta, josta jo haaveilen itselleni takkia...


Nurkassa on tällä hetkellä kapiokirstukin joka on tuotu Ahlaisista, Juhon sukutalosta meille. Siinä on käsitöitäni jemmassa. Voisi olla vähän paremminkin esillä, kun niin kaunis on, mutta saa nyt hetken olla tuossa.



Olohuoneen uudet kudotut verhot. Todella kauniit ♥ vaikka aavistuksen ehkä liian lyhyet.
Täytyy nyt miettiä, jaksanko alkaa pelaamaan näiden kanssa ja lisätä viisi senttiä esim. valkoista lakanakangasta tuonne yläosaan joka jää kätevästi verhokotelon taakse piiloon.

4 kommenttia:

  1. On kyllä huima ulkonäönkohotus entisestä! :) Ihana olohuone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vielä kun saisi seuraavaksi uuden maton ja sohvan päällisen jne... :D Kait nää huoneet joskus valmistuvat?

      Poista
  2. Aivan ihana olkkari! En voisi kuvitellakaan meille, mutta paras olkkari onkin juuri asukkaidensa näköinen, ei kenenkään muun. Liityin lukijaksi, tervetuloa kurkkaamaan myös mun blogia osoitteeseen kotiaitikoulu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mäkin tykkään katsella myös muun tyylisiä koteja. Ja silti sieltä voi bongata kivan sisustusjutun omaankin käyttöön! Kiva että tulit lukijaksi, kurkkasin myös sun blogia, ja viihdyin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)