keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kliivian kukka ja pari käsityötä


Kliivia on alkanut kukkimaan yllättäen. Sain joskus ehkä kymmenen vuotta sitten kliivian kummeiltani Tuulalta ja Tuomolta. Se kukki vuosia monta kertaa peräkkäin, mutta sitten se suuttui ja ei ole nyt pariin vuoteen näyttänyt kukan kukkaa. Liekkö mullanvaihto-operaatiossa tapahtunut jotakin tai mistä minä nyt tietäisin, mutta kukkia ei ole näkynyt. Viime kesän kliivia vietti kissatarhassa pihalla. Ehkä siinä oli syy, miksi kukka on "leppynyt" ja alkanut taas näyttää kauneimpiaan. :) Portugalissa käydessäni näin kliivian kukkivan Lissabonin katujen varsilla ihan luonnostaan, varmaan muuallakin se viihtyy pihakukkana.


Bestis ja muut karvaiset ovat päiväunilla kuin pikkuisetkin. Mä nautin kahvista ja pullasta... Hiljaisuudestakin. :)


Viides juhannusruusu-matto valmistui viikonloppuna. Pienet kuvausassistenttini riensivät oitis avustamaan maton ikuistamisessa ;)


Nämä taasen valmistuivat juuri jouluksi kummipojalleni. :) koko 42.

Eilen kävin tunnin verran kutomassa shaaliani ja vihdoin se on valmis osaltani. :) Jätin sen vielä kangaspuihin kiinni, kun en tosiaan sitä osaa siitä irroittaakaan ja pääseepähän seuraava tekemään kiireesti jo omaansa. :) Shaali on tarkoitus vielä karstata, niin senkään vuoksi sillä ei niin kiire ole, koska shaaleja lähetetään isompi erä kerralla karstattavaksi. Kunhan shaali kotiutuu niin otan sitten kuvan näytille. Pituutta shaalille tuli noin 220cm + 30 cm hapsuihin. Lankana oli lenkkimohairlanka, joka on ihanan pehmoista, etenkin karstattuna! Tänään kudonta jatkuu, mitähän sitä seuraavaksi pääsisi tekemään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)