tiistai 21. tammikuuta 2014

Tiistain pöhinät

Hmm.. Monellakohan vielä on tonttuverhot ikkunassa...? Tai tonttupöytäliinat käytössä, jouluisista tyynynpäällisistä nyt puhumattakaan? Kynttelikkökin vielä kivasti loimuaa ikkunalla.. Joulukukkakin aloittanut vasta kukkimisensa.. Aina Välillä tuntuu siltä, ettei mitään saa aikaiseksi vaikka miten on puuhailevinaan koko ajan jotakin. Nytkin olisi huonekaluja koottavana (keittiöön pöytä ja Mimmille tuoli), sohvan päällysetkin pitäisi vaihtaa.. Sitten meillä on tavallaan yksi sohvakin ylimääräisenä, mutta kun... Mä en raaskisi luopua tuosta puusohvasta enkä ilmeisesti tuosta kolmen istuttavasta sohvastakaan... Eiköhän ne jotenkin järjesty! Sitten Iisan huone kaipaisi loppusilauksen. Kivoja juttuja, mutta tarvisivat sellaista keskittymisrauhaa.

Pakastin saatiin sentään näiden pakkasten aikana sulatetuksi. :) Vielä kun saisi haettua pakastelaatikot takaisin sisälle tuolta kuistilta.. Ehkä mä vielä nuo tonttuverhotkin nappaan tänään pois. Juho lämmitti oikein toen teolla tuota meidän leivinuunia eilen illalla... :D vieläkin hohkaa kuumuuttaan meikäläisen selkärankaa kohden! Niin ja aamupäivällä tilasin Aatokselle 1v6kk neuvola-ajan helmikuun alkuun.. :)


Uusimmassa Avotakassa oli kiva idea! Meillä on tumma petsilakalla käsitelty piironki, joka on vähän liian tumma mun tämänhetkiseen makuun.. Senhän voisi vielä joku päivä hioa ja maalata vaaleaksi, ei nyt ehkä vaaleanpunaiseksi, mutta miksei vaikka valkoiseksi! Laitetaan nyt tänne blogiin muistiin tämäkin asia, ettei unohdu! ;)

Puista tipahtelee pikkuhiljaa pieniä lumihiutaleita ja isompiakin lumikasoja. Ovat aika kauniita! Eilen kävin pikaisesti kirjastolla palauttamassa kirjan, ja silmäni osuivat "Pikkuveljet eivät ole perhosia" -kirjaan jonka on kirjoittanut Taru Hallikainen. Kirja kertoo kohtukuolemasta, kaksosuudesta, surusta muunmuassa. Aloitin kirjan tänään, erittäin koskettava ja mukaansa tempaava! Jospa siitä vielä vähän ammatillisuuttakin saisi itselleen ammennettua.. 

..Mutta tämän päivän blogiaika loppui siihen kun Mimosa tuli ilmoittamaan, että hänen pissa tuli housuun. Ensimmäistä kertaa unohdin laittaa päikkäreille vaipan ja tietenkään juuri tänään ei ollut "kuiva vaippa", kuten jo muutaman päivänä aiemmin on ollut.. No, pyykkiähän se vaan on! Pikkuveli jatkaa vielä tuhisemista Nasu vieressään... :) Mä lähden touhuilemaan!

2 kommenttia:

 1. Meillä on joulu hävinny jo ajat sitten, alko ahdistamaan. Mulla on kyllä ihan sama fiilis et mikään ei edisty vaikka koko ajan muka hääräilee.
  Toi vaaleanpunainen lipasto on kyl hieno! Ihme kyllä, sillä en juuri perusta vaaleanpunaisesta, etenkin vaatteissa se on ihan punanen vaate mulle.
  Toi kirja kuulostaa todella mielenkiintoselta, mut enpä taida pystyä tommosta lukemaan näin raskaana ollessani. Mutta pitää laittaa nimi ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varaudu siihen, että vauvan syntymän jälkeen tuo "ei saa mitään aikaiseksi" -olotila ainakin tuplaantuu jos ei vieläkin enemmän! Mutta jossain vaiheessa se kyllä menee ohitse.. :)
   Joo, tuo iski munkin silmään kuin huutomerkki! Tykkään kyllä väristä, vaikkei sitä juuri sisustuksessa olekaan.
   Mä jo melkein luin tuon kirjan, rapiat 160 sivua menee kyllä lentäen. Mut en suosittele elämäntilanteeseen, missä muutenkin ollaan jo herkillä, kuten raskaus! Paljon mielessä pyörii ajatuksia, ymmärrystäkin on tullut lisää..

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)