sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Rento viikonloppu ja uusi ruokapöytä


Aika rela viikonloppu. Tekee hyvää! :) Mimosan kertaoksennuksesta tiistaina ei näytä tulleen meille muille mitään, onneksi! Mulle on kuitenkin iskenyt ihan tavallinen flunssa, nenä on ihan tukossa ja en juuri mitään haista. Mimosallakin on kova yskä, mutta onneksi talttumaan päin jo! 

Mä aloitin tällä viikolla tekemään pienen pientä nuttua kaverin maaliskuun alussa syntyvälle vauvalle. Olenkin nyt oikein ahkeroinut (lue innostunut!) sen kanssa ja se on hyvällä mallillaan! Nuttu neulotaan pyöröpuikoilla, joita yleensä en tykkää käyttää, mutta nyt niillä neulominen on sujunut varsin mukavasti. Työnjälkikin ilahduttaa kovasti omaa silmää! :D Ehkäpä se jo ensi viikoksi valmistuu?


Perjantaina päästiin eroon entisestä ruokailuryhmästämme. Lapset näyttivät vielä parastaan ja kieppuivat päivällä pöydän päällä ja alkoivat heilutella lamppuakin... Olen niin tyytyväinen kun pääsimme tuosta isosta "rohjosta" eroon! :D Se oli vähän turhan iso tuohon nykyiseen ruokatilaamme. 


Mutta tämä pöytä löysi niin paikkansa tästä ruokatilasta! Oon ihan lovena! :) Meidän viiden hengen perhe mahtuu oikein hyvin tuohon pyöreän pöydän ympärille ja jos enemmän porukkaa tulee, niin jatkopalalla saa pöytätilaa vielä lisää. Silloin tuo puusohvakin pääsee käyttöön! Toki sisustus on vielä ihan vaiheessa. Pyöreän pöydän tultua, on tuo valaisin "hieman" väärässä kohdassa... ja väärän mallinenkin... Verhot on laittamatta, matto menee vaihtoon, sisustustyynyt laittamatta paikoilleen, pöytäliina pitäisi silittää, punainen pinnatuoli korjata kuntoon jne... Nuo kaksi valkoista pinnatuolia tuli mummolasta meille "lainaan". Mutta tässä nyt vähän fiilistelyä missä mennään! :)


Tämmöisen maton löysin Anttilan kuvastosta pöydän alle. Kunhan tulee viikko 6 niin laitetaan tilaukseen!

Mutta nyt jatketaan hetki nuttua tehden! :)

2 kommenttia:

  1. Tuo "erilaiset tuolit pöydän ympärillä" on muuten jotenkin ihan älyttömän toimiva sisustuksessa! Sulle on muuten mun blogissa muun muassa sisustukseen liittyvä haaste...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiitos haasteesta! Siinä onkin kunnolla haastetta tämmöiselle hamsterille!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)