torstai 23. tammikuuta 2014

Kotitouhuja..


Täällä ollaan vietelty kotipäiviä lasten kanssa. Toissayönä Mimosa otti ja oksensi kertaalleen ja se näytti sitten olleen siinä. Seuraavana aamuna maistui jo aamupala ja leikit, kuin ei mitään yöllä olisi tapahtunutkaan. Itsehän hetkeksi lähes lamaannuin ja saatoin jopa todeta ettei itku ole kaukana. En millään jaksaisi taas kerran koko perheen kaatavaa oksennustautirupeamaa... Mutta kuten todettu, kellään muulla ei ole vielä ollut mitään.. No, jätämme kuitenkin perjantain perhekerhon väliin, jos kuitenkin tartuttaisimme tautia.


Aatoksella on tapana ottaa rennosti ja käydä välillä köllöttelemään hetkeksi ihan itsekseen. ♥
Mimosa on kehitellyt itselleen tuon vasemmassa yläkulmassa olevan virneen jos pyydän häntä hymyilemään. :D Hassukka! Tuon ihanan veturiyökkärin löysin joskus kirpparilta, se on Tuttan valmistama.

Eilinen vietettiin sisällä leikkien, lukien, pyykkiä pesten ja Mimosa jopa toivoi että leivotaan kakkua. Ja sepä sitten päiväunien jälkeen tehtiin, eli vadelmapiirakka pyöräytettiin kolmestaan. Äsken syötiin viimeiset palat ja voi taas todeta, että hyvää oli! :) Tänään käytiin pihallakin. Minä vedin lapset pulkassa leikkipuistoon ja siellä sitten touhuttiin. Aika napakkaa pakkasta pitelee, ehkä -17 astetta, mutta villasukat ja villapuvut pitivät pikkuiset lämpiminä.

Ensimmäisessä kuvassa vilkkuvat jouluiset tyynyliinat ovat saatu nyt korjattua viimein pois, samoin keittiötilassa olleet tonttuverhot... Laitoin tänään myös meidän keittiön ruokapöydän tuoleineen myyntiin. Saimme koottua myös ostamamme pyöreän ruokapöydän toissa päivänä joten nyt on vähän liikaa pöytiä talossa! ;) Uhkailustani huolimatta, kokosimme ruokapöydän lasten hyöriessä vieressä, mutta tällä kertaa pidimme huolen, ettei yhtään ylimääräistä työkalua ollut pikku käsien tavoittamissa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)