torstai 16. tammikuuta 2014

Kierrätyskeskuksen antia ja lintulaudan kuulumiset

Piipahdettiin eilen kierrätyskeskuksessa tuhlaamassa 2,10e.

Mukaan lähti lasten kirjoja, muutama kortti, pakettikortteja ensi jouluksi, pari nokkamukia sekä puinen helistin ja pallokuppi johon ajattelin laittaa ensi vuonna kynttilän palamaan, koska se ei enää ollut käyttökuntoinen. Kirjat oli kyllä ihania! Vaikka osa olikin hyvin luetussa kunnossa. Paikkakunnalla on vastikään auennut uusi päiväkoti ja paljon oli lastenkirjoja joissa oli merkintä "PPH" (perhepäivähoito), Muksula ja jopa "sosiaalilautakunta" sekä Kaislaranta, joka on aikoinaan ollut lastenkoti.

Sanna-kirjat ovat kuin tehty Mimosalle ja Aatokselle. Mimosalla on tumma tukka kuin Sannalla ja pikkuveljellä on vaalea tukka kuten Aatoksella. :D Sanna on Mimosan ikiä, pikkuveli vähän nuorempi kuin Aatos, mutta pikkusadut tuntuivat uppoavan näille, niin tarkasti niitä eilen kuunneltiin!

Tuollaisia pääsiäiskortteja meillä oli lapsuudenkodissa korttilaatikossa jemmassa. Ehkä on edelleen, mutta nyt niitä on myös meillä korttilaatikossa jemmassa. :D Toistan jo itseäni, mutta toistakoon myös historia itseään! ;)

Lintujen ruokintapaikalla vieraili tänään uusi lintu: harmaapäätikka (uros). Etsin anopilta saadun Lintuoppaan ja tein lajitunnistuksen sen avulla helposti. :) Tikka nakutteli hyvän aikaa talipalloa ja sitten jatkoi matkaansa. Tänään on näkynyt myös talitiaisia, sinitiaisia sekä harakoita... :D Pitäisi muistaa hakea talit yöksi jääkaappiin vähän sulamaan tuolta pakkasesta. Tämmöinen ohje oli jossakin talipaketin kyljessä, saisivat pikkulinnut siitä sitten paremmin ruokaa irti nokallaan. Eilen vietiin myös se toinen lintulauta takapihalle, sain siis pestyä ja kuivattua sen.

4 kommenttia:

 1. Sinut on haastettu. Kaikulanrinne.blogspot.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon vissii sokia, mut en löytänyt koko haastetta!! Onko jäänyt vielä julkaisematta? :D Käyn tsekkaa vielä myöhemmin!

   Poista
 2. Ihania löytöjä, mä oon unohtanu koko kierrätyskeskuksen ! Pitääkin heti piipahtaa seuraavana vapaapäivänä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)