sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vesileppistä ja viikonlopun viettoa! :)

Näin hienon potkurin kyytiin serkukset pääsivät Vesileppiksessä! :)

Meillä oli kiva viikonloppu Leppävirralla. Siis sen jälkeen kun päästiin vihdoin liikkeelle; lähteminen on monasti yhtä tuskaa suoraan sanottuna. Emännän on imuroitava vielä koko huusholli, että voi taas huomenna eli tänään palata samaiseen mutta siistittyyn tupaan takaisin... ;) Uuh! Pakkaamiset sujuivat jo suht rutiinilla, mitä nyt allekirjoittanut unohti oman uimapukunsa kotiin... Mitäs sitä Vesileppiksessä sillä tekisikään...? Onneksi veljen vaimolla oli ylimääräinen uikkari, jota sain lainata. Mutta muuten reissu sujui hyvin, kissoillekin löytyi hyvät hoitajat, eli kummipoikani perheineen! :)

Lauantaina piipahdettiin pikareissulla Kuopion Ikeassa. Ajattelimme jättää tytöt jo matkalla Leppävirralle veljeni perheen luokse serkkutyttöjen kanssa leikkimään. Aatoksen luulimme ehkä vierastavan tai ainakin nyt ujostavan ja suunnitelmissa oli jatkaa matkaa hänen kanssaan, mutta kun perille päästiin, säntäsi pikkumies samantien siskojen kanssa kohti yläkertaa katsomaan gerbiilejä ja me hävisimme hiljaisesti Juhon kanssa jatkamaan matkaamme kahdestaan! :D Harvinaista herkkua olla kahden missään! Kai se on vaan jo uskottava, että pikkumies kasvaa kovaa kyytiä ja vaikka vielä tissiläinen onkin, niin silti alkaa hiljalleen olla jo aika iso poika. :)Ikeaan olimme sopineet treffit mamman kanssa, ja pikaisten hodaritankkausten jälkeen lähdimme kiertämään huonekalunäyttelyä. Matkaan lähti mm. ruokapöytä josta ikeakortilla oli vielä -70e! Tämä olikin tosi kiva ylläri etten sanoisi! ;) Ostimme myös olohuoneeseen sen havittelemani sohvapöydän sekä Mimosalle ruokapöytään oman tuolin. Lisäksi kolmen istuttava Ektorp sohvamme sai uudet valkoiset päälliset, kulmasohvaan olisi ostettu myös, mutta niitä ei ollut toimitusvaikeuksista johtuen koko liikkeessä. No, Tampereellapa niitä näytti olevan varastossa, joten sieltä sitten seuraavaksi niitä kysymään! :) Shoppailujen päätteeksi lähdimme takaisin kohti Leppävirtaa mamma mukanamme. Lapset olivat tietenkin pärjänneet hyvin, jopa pikku-Aatoksemme oli viihtynyt mukavasti.

Illalla nautiskelimme herkuista ja katselimme telkkarista putousta. Tosin, katsoimme sen aikuisten kanssa vielä uudelleen tallennuksesta, kun olimme saaneet lapset unten maille. Mimosahan se ei taas meinannut nukahtaa millään, oli hyvin itsenäistä naista "minä haluan olla yksin", minä en halua nukkua, enkä! jne... Myöhemmin vielä Iisakin osallistui "en saa nukuttua" -leikkiin ja paukkasi yläkerrasta alakertaan. No, lopulta tytöt jäivät ilmapatjalle nukkumaan kahdestaan, Juho nukkui sohvalla ja minä Aatoksen kanssa menimme yläkertaan Pilken sänkyyn nauttimaan unista... Ehkä meitä kaikkia nukutti näin parhaiten? Mulla meinasi vielä illalla laueta alaselkäjumi päälle ja ehdin jo vähän pelätäkin, että viime huhtikuinen "en pysty kävelemään vaan kontaan" -noidannuolikohtaus tulee taas käymään. Mutta onneksi ei! Juho hieroi selkääni Piian tehovoiteella ja sai kivun hieman heltiämään. Lopulta nukkuminen hyvällä patjalla varmasti auttoi vielä siihen lisäksi, sillä aamulla oli tuntui vain jäykältä, ei enää niin "noidannuolimaiselta" tilalta. Mutta on se vieläkin arka, mielelläni en ole nyt nostellut/kannellut oikein mitään. Toivottavasti selkä on muutaman päivän päästä jo ihan kuin ennenkin.Sunnuntaina kävimme sitten Vesileppiksessä uida polskimassa. Mimosa ja Aatos olivat ensimmäistä kertaa uimahallissa/kylpylässä käymässä ja alun arastelun jälkeen viihtyivät oikein mainiosti. Ongelmia taisi olla vaan saada porukkaa uima-altaista pesulle ja sieltä takaisin kotiin syömään.. ;) Myös mamma ajeli Rantasalmelta meidän kanssa viettämään aikaa ja näkemään lapsenlapsiaan toki! Myöhemmin söimme vielä herkkuruuat ja kahvit päälle ja lähdimme ajelemaan kotia kohti... Matkalla poikettiin vielä Mäkkärissä herkuttelemassa. :) Kiva minireissu oli veljen luona! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)