tiistai 7. tammikuuta 2014

Joulu jatkuu Nuuttiin asti! :)

Arki alkoi mutta joulu jatkuu!

Kuusikin on suloisesti jo vinossa, mutta tainnut olla joulusta asti, joten eiköhän tuo viimeisenkin viikon pysy pystyssä? :D Moni on facebookissa kertonut korjanneensa jo joulun pois. Mä taas yritän pitää sitä viimeiseen asti ja olin jo vähän harmissani, että loppiaisena pitäisi nyt viimeistään roudata joulutavarat säilöön, kunnes mua muistutettiin Nuutin päivästä joka on vasta ensi viikon maanantaina! Ah, ihana Nuutti! Tämä sama joulun ajasta nauttiminen on ollut yhteistä äitini kanssa. Isä olisi varmasti raivannut joulujutut viimeistään nyt loppiaisena pois, mutta äidin kanssa me ollaan tykätty nautiskella joulujutuista viimeiseen asti! ♥

En ole kerta kaikkiaan vielä halunnut alkaa raivaamaan jouluntaikaa pois. Pihalla on kerrassaan niin synkkää, märkää ja sateista, että sisällä tuikkivat joulukuusen valot edes hieman tuovat lämpöa ja tunnelmaa kotiin. Kuusi ei ole alkanut pudottelemaan neulasiaan, joten siitäkin syystä saa olla sisällä. Toissa päivänä saatiin myös vielä lisävaloa kotiin. Eila-tätini on tehnyt valoryijyjä paperinarusta, ja isäni teki siihen puisen kehikon. Nyt se sitten valaisee kotiamme eteisessä tällä hetkellä.


Kotiimme muutti joulun jälkeen kulmasohva, jonka bongasin paikalliselta fb-kirppikseltä. Sohvaan täytyy ostaa vielä vaaleat päälliset, ovat niin synkät noin sekä lisäksi niissä näkyy kissankarvat ikävästi.. Mutta muuten se on ihana! Toki sohva tarvitsee eteensä sen sohvapöydänkin ja tuo seinä muuttuu jossain vaiheessa valkoiseksi ja... :D Onhan noita suunnitelmia! ;) Pikku hiljaa..

Tänään meille saapuu isäni lastenvahdiksi ja pääsen lukupiireilemään! Joulutarinat ovat vielä jokseenkin vaiheessa, mutta eiköhän niistä nyt joku mielipide ole tullut sadan sivun perustella. Nautiskelen lopputarinat sitten Nuuttiin mennessä! ;) Ehkä nyt joku tarina vielä ennen kuin lapset heräävät!

2 kommenttia:

  1. Iiks! Mä bongasin tuolta sivupalkista ihan samat kaksi tapettia, mitä olin suunnitellut meille laittavani! Haluisitkos tehdä tapettipostauksen, kun kiinnostaa sattuneesta syystä aika paljon.. ;) Ihania, teillä on niin kotoisan näköistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Pistetään tapettipostaus ylös jos siitä joku päivä saisi jotain aikaiseksi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)